160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatay’da depremzede kardeşler, çadırda kalanlara, SevillaFenerbahçe maçını projektörle izletti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay’da depremzede kardeşler, çadırda kalanlara, SevillaFenerbahçe maçını projektörle izletti
Abone ol

HATAY (AA) Hatay'da depremzede üç kardeş, çadırda kalan ailelere, UEFA Avrupa Ligi'ndeki SevillaFenerbahçe maçını, projektörle bahçe duvarına yansıtarak izletti.

Kırıkhan ilçesi Gündüz Mahallesi'nde Muhammet, Süleyman ve Kadir Adıyaman kardeşlerin evleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde ağır hasar gördü.

Aileleriyle çadırda yaşamaya başlayan üç genç, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında İspanya'nın Sevilla takımına konuk olan Fenerbahçe'nin maçını izlemek için projektör arayışına başladı.

Karşılaşma saatine kadar aramalarını sürdüren gençler, temin ettikleri projektör ve kurdukları düzenekle, SevillaFenerbahçe maçını çadırların yanındaki bir evin bahçe duvarına yansıttı.

Maçı izlemek için odun ateşinin etrafına koydukları plastik sandalyelere oturan depremzede taraftarlar, meşaleler yakıp takımına destek verdi.

Süleyman Adıyaman, AA muhabirine, depremzedelerin morallerini yükseltmek için kardeşleriyle birlikte maçı izletmeye karar verdiklerini söyledi.

Bu isteği gerçekleştirdiklerini ve insanları az da olsa mutlu gördükleri belirten Adıyaman,"Yavaş yavaş hayatımızı güzelleştireceğimize inanıyorum."dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Max Gradel kırmızı kart gördü, rövanş maçında yokÖnceki Haber

Max Gradel kırmızı kart gördü, rövanş ma...

Başakşehirin yeni transferi Karzev sakatlandıSonraki Haber

Başakşehirin yeni transferi Karzev sakat...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar