02 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.3134
EURO34.7289
ALTIN2413.2

GESİAD’dan GAGİAD’a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GESİAD’dan GAGİAD’a ziyaret
Abone ol

GAZİANTEP (AA) Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Başkanı Cihan Koçer ve yönetimini ziyaret etti.

GAGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette Koçer ve GAGİAD yönetim kurulu üyeleri bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçer, sivil topluk kuruluşlarının şehrin tanıtımına katkı sağlamak, kültürel ve ekonomik değerlerine sahip çıkmak, birlik beraberliği güçlendirmek gibi misyonları bulunduğunu belirtti.

Sivil toplum kuruluşları olarak birlik, beraberlik ve güç birliği içerisinde olmak hepimizin nihai hedefi olduğunu ifade eden Koçer, şunları kaydetti:

"Bu bağlamda sivil toplum kuruluşları arasında gerçekleşen ziyaretleri iş birliği ve dostlukların pekişmesi açısından çok anlamlı ve önemli buluyorum. Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak her zaman ülkemize yapılacak tüm projelerin takipçisi ve destekçisi oluyoruz. Hem Gaziantep hem de Bursa ülkemizin en önemli sanayi şehirleridir. Gaziantep, nisan ayı ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5 artış kaydederek 927 milyon 172 bin dolara ulaşmış olup, ocaknisan dönemindeki rakamların ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,82 artışla 3 milyar 573 milyon 557 bin dolar olmuştur. Gaziantep üretim tecrübesi ve ihracat potansiyeli yüksek bir şehirdir. Bursa'da sahip olduğu stratejik konumu ve katma değerli üretimiyle her zaman önemli bir cazibe ve ticaret kenti olmuştur. Güçlü imalat sanayileri ve ihracat potansiyelleri ile Bursa ve Gaziantep arasındaki işbirliği ve ortak çalışmaların ülkemize önemli getirileri olacağına inanıyorum."

GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ise faaliyetler hakkında bilgi vererek, birlik ve beraberliğin kurumlar ile toplumları daha güçlü kılmak olduğunu kaydetti.

Her iki dernek üyelerinin tanışıp fikir alışverişinde bulunduğu ziyaret, GAGİAD Başkanı Cihan Koçer'in GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya'nın adına dikilen fidan sertifikası takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ehliyet sınavına kamera ve ses sistemi ile giren kişi yakalandıÖnceki Haber

Ehliyet sınavına kamera ve ses sistemi i...

LEGO’nun gerçek boyutlu Lamborghini Sian FKP 37 modeli İstanbul’daSonraki Haber

LEGO’nun gerçek boyutlu Lamborghini Sian...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar