160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

9 aylık bebek ambulans helikopterle Elazığa sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
9 aylık bebek ambulans helikopterle Elazığa sevk edildi
Abone ol
Muş’ta Akut Solunum Yetmezliği Ve Metabolik Sendrom Tanısı Konulan 9 Aylık Serhat Bebek, Ambulans Helikopter Ile ElÂzığ Fethi Sekin şehir Hastanesi’ne Sevk Edildi.

Muş’ta akut solunum yetmezliği ve metabolik sendrom tanısı konulan 9 aylık bebek, ambulans helikopter ile Elazığ’a sevk edildi.

Muş Devlet Hastanesi’nde akut solunum yetmezliği ve metabolik sendrom tanısıyla tedavi altına alınan 9 aylık bebek, yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi amacıyla ambulans helikopter ile Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık Bakanlığı’na bağlı hava ambulansı, Muş Sultan Alparslan Havalimanı’nda alınan minik hastayı kısa sürede Elazığ’a ulaştırmak üzere havalandı. Bebeğin sağlık durumunun sevk sırasında stabil olduğu öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bulanıkta muhtarlara yönelik farkındalık semineri Önceki Haber

Bulanıkta muhtarlara yönelik farkındalık...

Yozgatta anız yangını paniğe neden oldu Sonraki Haber

Yozgatta anız yangını paniğe neden oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar