160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

84 yaşındaki Hatice teyze, 70 kilometre uzaktan Bahçeliyi görmek için geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
84 yaşındaki Hatice teyze, 70 kilometre uzaktan Bahçeliyi görmek için geldi
Abone ol
DEVLET BAHÇELİ'Yİ GÖRMEK İÇİN YAKLAŞIK 70 KİLOMETRE UZAKTAN GELEN 84 YAŞINDAKİ HATİCE ÇAKMAK MİTİNG ALANINDAKİ YERİNİ ALDI.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 14 Mayıs seçimleri için geldiği Muğla’daki mitingde vatandaşlar alanı doldurdu. Bahçeli’yi görmek için yaklaşık 70 kilometre uzaktan gelen 84 yaşındaki Hatice Çakmak da miting alanındaki yerini aldı.

Miting alanına Menteşe’nin en uzak kırsal mahallesi Göktepe grup mahallelerinden gelen 84 yaşındaki Hatice teyze, "Ben mitinge kilometrelerce uzaktan Muğla’nın köylerinden geliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi görmek için geldim. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sağ olsunlar, Allah onları memleketimizin başından eksik etmesin" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Kandilden, Demirtaştan Kılıçdaroğluna destek açıklamaları geliyor”Önceki Haber

AK Parti Genel Sekreteri Şahin, Kandilde...

Taşovanın yeni kapalı pazaryeri açıldıSonraki Haber

Taşovanın yeni kapalı pazaryeri açıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar