160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

84 yaşında ekmeğinin peşinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
84 yaşında ekmeğinin peşinde
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ'TA 84 YAŞINDAKİ HACI AKKÜNCÜ, İLERLEMİŞ YAŞINA RAĞMEN HALEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Kahramanmaraş’ta 84 yaşındaki Hacı Akküncü, ilerlemiş yaşına rağmen halen çalışmaya devam ediyor.


Tarihi Demirciler Çarşısı’nda 7 yaşından bugüne çalıştığını söyleyen 4 çocuk babası Hacı Akküncü, babasının mesleği olan yemeniciliği devam ettiriyor.


Sabah 8.30’da iş yerine açan Akküncü, "Her gün iş yerime gelirim. İşimin başında olurum. Bugün için de yemenileri hazırlarım. Sipariş varsa onları tamamlarım. Yaşım 84 oldu ve artık zorlanıyorum. Buna rağmen çalışmaya devam ediyorum. Evde boş boş oturmak beni daha da paslandırır. Buraya gelip çalışıyorum hem vakit geçiyor hem mesleğimi devam ettiriyorum" dedi.


Yaptığı yemenilerin fiyatlarının 200-400 TL arasında değiştiğini belirten Akküncü, "Kalıplarına göre şekillerine göre fiyat biçiliyor. Bana ’artık yaşın ilerledi, çalışma’ diyorlar. Ama alışan insan çalışan insan boş duramaz. Mesleğim bana huzur veriyor. Sağlığım elverdiği müddetçe çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nevşehirin caddelerinde asfalt serimi başlayacakÖnceki Haber

Nevşehirin caddelerinde asfalt serimi ba...

Talasta ‘onarım timleri işbaşındaSonraki Haber

Talasta ‘onarım timleri işbaşında

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar