14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

81lik Sevim nine unutulmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
81lik Sevim nine unutulmadı
Abone ol
Samsun’da Yaşayan Ve Kedisi Fıstık’tan Başka Kimsesi Olmayan 81 Yaşındaki Sevim Durak, Yalnızlığını Büyükşehir Ile Unuttu. Büyükşehir Belediyesi’nden Evde Temizlik Desteği Alan Durak Duyduğu Mutluluğu Gözyaşları Ve Dualarla Dile Getirerek "yalnızlık Artık Eskisi Kadar Ağır Değil" Dedi.

Samsun’da yaşayan ve kedisi Fıstık’tan başka kimsesi olmayan 81 yaşındaki Sevim Durak, yalnızlığını Büyükşehir ile unuttu. Büyükşehir Belediyesi’nden evde temizlik desteği alan Durak duyduğu mutluluğu gözyaşları ve dualarla dile getirerek "Yalnızlık artık eskisi kadar ağır değil" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlı bireylere yönelik sunduğu evde temizlik, kişisel bakım ve sıcak yemek hizmeti sosyal belediyeciliğin en güzel yönlerini yansıtıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetlerinden yararlanan isimlerden biri de 81 yaşındaki Sevim Durak. Hiç çocuğu olmayan ve eşini ise 3 yıl önce kaybeden Sevim Durak’ın en yakın dostu ise kedisi Fıstık. Eşini kaybettikten sonra günlerinin büyük bölümünü yalnız geçiren Durak artık yalnız değil. Çünkü onun kapısını düzenli çalan misafirleri var. Büyükşehir Belediyesi ekipleri belirli periyotlarda Sevim Durak’ı ziyaret ediyor, evini temizliyor. Yine onu evinden alarak Yaşlılara Yönelik Aktif Yaşam Merkezi’nde misafir eden Büyükşehir Belediyesi, tansiyon şeker ölçümü gibi sağlık hizmetinin yanında etkinliklerle de güzel vakit geçirmesini sağlıyor.

Duyduğu memnuniyeti anlatan 81 yaşındaki Sevim Durak, "Yaşlılık, yalnızlık zor. Tek yoldaşım kedim Fıstık. Yalnızlığımın en büyük ilacı oyken bir de artık Büyükşehir Belediyesi var. Büyükşehir Belediyesi’nden Allah bin kere razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin. Onlar kapımı çaldığında arka hissediyorum, sahiplenilme hissediyorum. Ziyaretleri beni çok mutlu ediyor. Sadece temizliğimi de yapmıyorlar. Ben Samsun’da doğup büyüdüm ama 81 yaşına kadar bir yer görmedim. Bizi Şahinkaya Kanyonu’na götürdüler, Kuş Cenneti’ne götürdüler, daha bir sürü yerleri gezdirip gösterdiler bize. Dünyanın güzelliklerini gördüm sayelerinde. Ne kadar teşekkür etsem az" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kağıthanede Ramazanın ilk iftarı miniklerle yapıldı Önceki Haber

Kağıthanede Ramazanın ilk iftarı minikle...

Tartıştığı şahsa kurşun yağdırmıştı: 1 şüpheli tutuklandı Sonraki Haber

Tartıştığı şahsa kurşun yağdırmıştı: 1 ş...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar