160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

60 yıllık alışkanlığını hüzünle sonlandırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
60 yıllık alışkanlığını hüzünle sonlandırdı
Abone ol
Tunceli’nin çemişgezek Ilçesinde Yaklaşık 60 Yıldır Esnaflık Yapan Ve ''en çok Da Dükkanın önünde Oturmayı özleyeceğim’’ Diyen 82 Yaşındaki Selami Metin, Hüzünle Geldiği Esnaf Odasında Kaydını Sildirip Esnaflığını Sonlandırdı.

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde yaklaşık 60 yıldır esnaflık yapan ve ’’En çok da dükkanın önünde oturmayı özleyeceğim’’ diyen 82 yaşındaki Selami Metin, hüzünle geldiği Esnaf Odasında kaydını sildirip esnaflığını sonlandırdı.

Çemişgezek ilçesinde babasının esnaflığını vefatından sonra devralan Metin, işini yarım asrı aşkın bir süredir başarıyla ileriye taşıdı Beyaz eşya, mutfak eşyası, giyim ve manifatura satışı yapan Metin, artık eskisi gibi çalışamadığı için esnaflığı bırakma kararı aldı. Metin, ‘’Ben Çemişgezek ilçemizde 60 yıldır esnaflık yapıyorum. Bugünden itibaren artık esnaflığa veda ediyorum. Bugün Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret ederek, esnaflığımın sonlandırılması için işlemlerimi gerçekleştirdim. Bazen toptan ürün için İstanbul’a, Gaziantep’e gidiyorduk. Şimdi Türkiye çapında büyük işyerleri açıldı. Millet şimdi alışverişini bilgisayar üzerinden yapıyor. Mesleğe veda ederken, Çemişgezek’teki tüm esnaf dostlarıma teşekkür ediyorum. Ben esnaf arkadaşlarımdan çok razıyım. Ben de o dükkanın kapısında oturmak gibi bir alışkanlığım vardı hüzünlüyüm’’ dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elektrikli çay kesme motorları çıkınca çay makasları tarih olmaya başladı Önceki Haber

Elektrikli çay kesme motorları çıkınca ç...

Kadına şiddet ve çocuk koruma konuları Salihlide masaya yatırıldı Sonraki Haber

Kadına şiddet ve çocuk koruma konuları S...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar