Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kapıçam Şehir Mezarlığı’na ücretsiz toplu taşıma seferleri düzenliyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde deprem şehitlerini kabirleri başında anmak isteyen vatandaşlar için anlamlı bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.
Bu kapsamda, Kapıçam Şehir Mezarlığı’na ücretsiz toplu taşıma seferleri düzenlenecek.
Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan ücretsiz seferler, 6 Şubat Cuma günü saat 03.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilecek.
Şehir merkezinde belirlenen noktalardan hareket edecek otobüslerle, vatandaşların mezarlığa kolay, güvenli ve kesintisiz bir şekilde ulaşımı sağlanacak.
Onikişubat Güzergâhı
Onikişubat ilçesinde seferler Binevler Yeşilevler Kavşağı’ndan başlayacak. Otobüsler sırasıyla;
Tapu İl Müdürlüğü
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi
Şekerdere
Piazza
Gaziantep Çevre Yolu
güzergâhını takip ederek Kapıçam Şehir Mezarlığı’na ulaşacak.
Dulkadiroğlu Hattı
Dulkadiroğlu ilçesinde ise seferler Dulkadiroğlu Belediyesi önünden hareket edecek. Bu hatta hizmet verecek otobüsler;
Sakarya Kavşağı
Eski İtfaiye
Diş Hastanesi
Gaziantep Çevre Yolu üzerinden mezarlığa ulaşım sağlayacak.
Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat günü şehir içi toplu taşıma düzenlemelerini de mezarlık ziyaretlerine uygun hale getirdi.
Bu kapsamda; 8, 18, 29, 30, 40 ve 44 numaralı otobüs hatlarının güzergâhı, 08.00 – 18.00 saatleri arasında Kapıçam Şehir Mezarlığı’na kadar uzatılacak.
Yorum Yazın