07 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

50 Yataklı hastane için imzalar atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
50 Yataklı hastane için imzalar atıldı
Abone ol
Düzce’nin Akçakoca Ilçesine Yapılacak Olan 50 Yataklı Devlet Hastanesi Inşattı Yüklenici Girme Ile Imzalar Atıldı.

DÜZCE(İHA) –Düzce’nin Akçakoca ilçesine yapılacak olan 50 yataklı Devlet Hastanesi inşattı yüklenici girme ile imzalar atıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Düzce’nin Akçakoca ilçesine 50 yataklı devlet hastanesi yapılacak. İlçeye yapılacak olan hastane ile ilgili çıkılan iki ihalede alıcı çıkmadığı için ihale yapılamamıştı.

Sağlık bakanlığından aldığı yetki ile Düzce İl Sağlık Müdürlüğü pazarlık usulüyle yaptı.

Binayı yapacak firma ile Düzce İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalar atıldı. Programa AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl başkanı Hasan Şengüloğlu, Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve firma yetkilisi katıldı.

Milletvekili Ercan Öztürk “Akçakoca ilçemiz için 50 yataklı Devlet Hastanesi yapımına istinaden İl Sağlık Müdürlüğümüz ve müteahhit firma arasında imzalanan protokolün Akçakoca’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için tüm gayret ve çabamızı göstermeye devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerin altından gelen şifa, faydası saymakla bitmiyor Önceki Haber

Yerin altından gelen şifa, faydası sayma...

Sivasta hazırbulunuşluk sınavı yapıldı Sonraki Haber

Sivasta hazırbulunuşluk sınavı yapıldı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar