13 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2707
EURO34.8471
ALTIN2445.9

50 Yaşında Güzel Sanatlar Fakültesi Hayal Peşinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
50 Yaşında Güzel Sanatlar Fakültesi Hayal Peşinde
Abone ol
Akdeniz'de yaşayan 50 yaşındaki Kerime Uğurlu, yıllardır hayalini kurduğu güzel sanatlar fakültesine Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi'nde açılan ücretsiz kurs ile bir adım daha yaklaştı.

Akdeniz'de yaşayan 50 yaşındaki Kerime Uğurlu, yıllardır hayalini kurduğu güzel sanatlar fakültesine Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi'nde açılan ücretsiz kurs ile bir adım daha yaklaştı.

1 çocuk annesi Uğurlu, gösterdiği özverili çalışmayla hem kursiyerlere hem de hocalarına ilham kaynağı oluyor.

1903 yılından 2000'li yıllara kadar hamam olarak kullanılan Hadra Hamamı, restore edildikten sonra 'Hadra Hamamı Kültür ve Sanat Evi'ne dönüştürüldü.

7'den 70'e herkesin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz kurslar arasında yer alan güzel sanatlara hazırlık kursuna katılan Kerime Uğurlu da hayalini gerçekleştirmek için bu fırsatı kaçırmadı.

Geçen yılın Aralık ayında başlayan kursa katılan Uğurlu, kısa sürede gösterdiği gelişmeyle herkesi şaşırttı.

İşletme fakültesi mezunu olan Uğurlu, resim yapmanın kendisi için her zaman özel bir yere sahip olduğunu ve yıllardır güzel sanatlar fakültesi okumak istediğini söyledi.

Uğurlu, "Bu bölümü okumak içimde hep uhde kalmıştı. Bu kursuda sosyal medyadan gördüm ve kursa geldim. Kendimi geliştirip güzel sanatlar fakültesi okumak istiyorum.

Kursa başladığımdan beri kendimi çok geliştirdim. Haydar hocamız gerçekten çok faydalı eğitim veriyor. Şu anda burada olduğum için çok mutluyum, heyecanlıyım" dedi.

Kursun çok iyi gittiğini belirten Uğurlu, "Umarım hayalime kavuşacağım. Hocamız bu işin olacağını söylüyor. Evde de burada da çalışıyorum.

Yıllar sonra hayalime kavuşacağım için mutluyum, heyecanlıyım. Ailem, yakınlarım ilk başlarda sıcak bakmıyordu.

‘Bu yaştan sonra ne yapacaksın’ filan diyorlardı. Ancak baktılar ki ben çok istekliyim, hevesliyim, kararlıyım onlarda destek vermeye başladılar.

Ben buradan çok faydalanıyorum. Burayı bizim için hazırlayan, sunan başta Başkanımız Mustafa Gültak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu kurslara da gelmek isteyenler göz kapalı bir şekilde buraya gelip, kayıt yaptırabilirler. Çünkü gerçekten kurs herkese bir şeyler katıyor" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çaykur Rizespor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüÖnceki Haber

Çaykur Rizespor, Konyaspor maçı hazırlık...

Antalyanın simgesi saat kulesi saatine kavuşuyorSonraki Haber

Antalyanın simgesi saat kulesi saatine k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar