160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

50 metrelik dere iftar saatini 3 dakika oynatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
50 metrelik dere iftar saatini 3 dakika oynatıyor
Abone ol
MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNE BAĞLI ÇAMOLUK MAHALLESİ İLE DENİZLİ’NİN KALE İLÇESİNE BAĞLI MUSLUGÜME MAHALLESİ ARASINDA 50 METRELİK DERE OLMASINA RAĞMEN İFTAR SAATLERİ 3 DAKİKA OYUNUYOR.

Elli metrelik derenin ayırdığı Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Çamoluk Mahallesi ile Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Muslugüme Mahallesi, 3 dakika arayla iftar açıyor.


Muğla ve Denizli illerinin tam ortasında kalan Muslugüme Mahallesi ve Çamoluk Mahallesi’nde oturan vatandaşlar aralarında sadece 50 metrelik dere olmasına rağmen derede bulunan köprüde adımla il değiştirebilirken, mahalleliler oruçlarını ise 3 dakikalık arayla açıyor.


Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Çamoluk Mahallesi Muhtarı Ayhan Madan, "Denizli’nin Kale ilçesine bağlı Muslugüme Mahallesi ile Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Çamoluk Mahallesi arasında topraklarımız ortak bölgede kesişiyor. Denizli bölgesi ile Muğla bölgesi arasında iftar saatleri birimiz 3 dakika önce açıyor, birimiz 3 dakika sonra açıyor. Aramızda sadece 50 metrelik dere bulunuyor, derede bulunan köprüden bir adım ile Denizli bölgesindeyiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepte uyuşturucu operasyonu: 15 gözaltı Önceki Haber

Gaziantepte uyuşturucu operasyonu: 15 gö...

Gürültü tartışmasında komşusuna kurşun yağdırdı Sonraki Haber

Gürültü tartışmasında komşusuna kurşun y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar