160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

5 köyün su kaynağı depremden sonra kurudu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 köyün su kaynağı depremden sonra kurudu
Abone ol
Adana’nın Kozan Ilçesinde Meydana Gelen 5.5 şiddetindeki Depremin Ardından Bucak Cennet Vadisinde 5 Köyün Içme Ve Sulama Suyu Olarak Kullanılan Pınar Kurudu.

Adana’nın Kozan ilçesinde meydana gelen 5.5 şiddetindeki depremin ardından Bucak Cennet Vadisinde 5 köyün içme ve sulama suyu olarak kullanılan pınar kurudu.

Kozan’da bu sabah meydana gelen depremin ardından bölgedeki köylerde hasar oluşurken köylerde su gözlerinde kuruma meydana geldi.

İlçeye bağlı Çobanpınarı, Ilıca, Bucak, Acarmantaş, Ferhatlı Mahallelerinin içme suyu ve bahçe sulama kaynağı olan ve Ceyhan Irmağının bir gözü olan Bucak Cennet Vadisi pınar gözünde depremin ardından su kaynağı kurudu. Cennet Vadisinde bulunan berrak su ise bulanık suya dönüştü. Muhtarlardan Mustafa Akça, "5 köyün su kaynağının depremin ardından kuruduğunu kaydederek gelip gelemeyeceğini bilmiyoruz. Can kaybı olamaması tesellimiz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altınşehirde uyuşturucu madde denetimiÖnceki Haber

Altınşehirde uyuşturucu madde denetimi

İzmirde iki orman yangını birden başladıSonraki Haber

İzmirde iki orman yangını birden başladı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar