160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

5 bin 590 dekar tarım arazisine can suyu olacak barajda çalışmalar başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 bin 590 dekar tarım arazisine can suyu olacak barajda çalışmalar başladı
Abone ol
KASTAMONU’NUN TOSYA İLÇESİNDE YAPILACAK OLAN ÇUKURHAN BARAJINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI. BARAJIN TAMAMLANMASIYLA BİRLİKTE 5 BİN 590 DEKAR TARIM ARAZİSİ SULANABİLECEK.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yapılacak olan Çukurhan Barajında çalışmalar başladı. Barajın tamamlanmasıyla 5 bin 590 dekar tarım arazisi sulanabilecek.


Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün Kastamonu ve ilçelerinde son dönemde yaptığı çalışmalar, bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynuyor. Bu çerçevede yatırım programına alınan Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Çukurhan Barajında çalışmalar başladı.


Çukurhan Barajının tamamlanması ile barajda depolanacak su ile 5 bin 590 dekar tarım arazisinin sulanması sağlanacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakırköyde hukuk bürosu olarak kullanılan villada yangınÖnceki Haber

Bakırköyde hukuk bürosu olarak kullanıla...

Muaythai Dünya Şampiyonasında Türk gençlerinden müthiş başarıSonraki Haber

Muaythai Dünya Şampiyonasında Türk gençl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar