160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

5 Ağustos Kongre Turnuvasının şampiyonu Köse FC

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
5 Ağustos Kongre Turnuvasının şampiyonu Köse FC
Abone ol
POZANTI BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 5 AĞUSTOS KONGRE TURNUVASI'NIN ŞAMPİYONU KÖSE FC TAKIMI OLDU.

Pozantı Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Ağustos Kongre Turnuvası’nın şampiyonu Köse FC takımı oldu.


Eleme usulü yapılan ve 12 takımın katıldığı 5 Ağustos Kongre Turnuvası’nın finaline Çözüm Atık takımı ile Köse FC takımı kaldı. Belediye Başkanı Mustafa Çay, müsabaka öncesinde her iki takıma da başarılar diledi.


Final maçı ise Pozantı ilçesine bağlı Kamışlı Halı Sahasında yapıldı. Çekişmeli geçen maçın hakemliğini Belediye Başkanı Mustafa Çay yaptı. Maçın kazananı 5-3’lük skorla Köse FC oldu.


Maç sonu yapılan kupa töreninde Belediye Başkanı Mustafa Çay şampiyon takım Köse FC’ye kupasını ve birincilik madalyalarını takdim etti. Turnuvanın ikincisi Çözüm Atık olurken centilmenlik kupasını ise Erişen Emlak takımı kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adana’da bir kişi silahla yaralandıÖnceki Haber

Adana’da bir kişi silahla yaralandı

Burhaniyede kadın ressamlar belgelerini aldıSonraki Haber

Burhaniyede kadın ressamlar belgelerini...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar