160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

400den fazla modifiyeli araç ödül için yarıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
400den fazla modifiyeli araç ödül için yarıştı
Abone ol
Kastamonu’nun çatalzeytin Ilçesinde Düzenlenen Modifiyeli Araç Fuarında Yaklaşık 400 Modifiyeli Araç ödül Için Yarıştı. Modifiyeli Araca Binen Belediye Başkanı Ise Yüksek Desibelli Ses Sistemi Karşısında Zor Anlar Yaşadı.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde düzenlenen modifiyeli araç fuarında yaklaşık 400 modifiyeli araç ödül için yarıştı. Modifiyeli araca binen belediye başkanı ise yüksek desibelli ses sistemi karşısında zor anlar yaşadı.

Cide’de Tokat Araç Sporları Kulübü tarafından düzenlenen modifiyeli araç fuarına yaklaşık 30 ilden 400 civarında modifiyeli araç katıldı. Daha önce katılmak istediği bir fuara giderken aracı yanan modifiyeli araç tutkununa destek sağlamak amacı ile düzenlenen fuara 3 binden fazla kişi katıldı. Fuarda araç sahipleri ödül için yarıştı. Desibel yarışması, araç güzellik yarışması, araç basıklık yarışması, nostalji ve klasik araçlar şovlarının yapıldığı fuar vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü.

Fuarı ziyaret eden Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu da modifiyeli araçları inceledi. Modifiyeli bir araca binen Belediye Başkanı Mutlu, yüksek desibelli müzik sistemi sebebiyle zor anlar yaşadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyamanda otomobil bariyerlere çarptı: 7 yaralıÖnceki Haber

Adıyamanda otomobil bariyerlere çarptı:...

Bozüyükte tedbir amaçlı kene ilaçlaması sürüyorSonraki Haber

Bozüyükte tedbir amaçlı kene ilaçlaması...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar