160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

4. İstanbul Aşçılar Festivalinden madalya ile döndüler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4. İstanbul Aşçılar Festivalinden madalya ile döndüler
Abone ol
BEYAZ KALPLER EĞİTİM VE GELİŞİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ, KATILDIKLARI 4. İSTANBUL AŞÇILAR FESTİVALİ'NDEN MADALYALAR İLE DÖNDÜ.

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencileri, katıldıkları 4. İstanbul Aşçılar Festivali’nden madalyalar ile döndü.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören gençler, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonunun (AGAFED) İstanbul Ataşehir’de düzenlediği 4. İstanbul Aşçılar Festivali (İSTCOOK FEST 2022) 1. Anadolu Yemek Yarışmasına katıldı. Yemek konusunda hünerlerine sergileyen gençler, 4 bronz madalya ile Kocaeli’ye döndü.


Yarışmada yöresel ana yemek kategorisinde İbrahim Güçlü Karaca, Görkem Şimşek ve Fatih Korkmaz; kaldırak bohçası, keşkek ve hindi tiridi yemekleriyle 3. olarak bronz madalya kazandı. Yöresel tatlı kategorisinde ise leblebi helvası tatlısıyla Çağdaş Bulut 3. olarak bronz madalyayı elde etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavuk kümesine gelen vaşak, balıkçı ağıyla yakalandıÖnceki Haber

Tavuk kümesine gelen vaşak, balıkçı ağıy...

Türk ayakkabı ve saraciye ihracatçıları İtalyada şova hazırlanıyorSonraki Haber

Türk ayakkabı ve saraciye ihracatçıları...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar