160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

4 gün önce evlenen genç kızın acı ölümü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 gün önce evlenen genç kızın acı ölümü
Abone ol
DÜN GELİNİN AĞABEYİ BUGÜN İSE 4 GÜNLÜK GELİN HAYATINI KAYBETTİ, ACILI EŞ ENES TAŞDEMİR VE AİLESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU.

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 4 gün önce evlenen genç kız ve akrabası, girdikleri denizde boğularak hayatını kaybetti. Acılı aile gözyaşlarına boğuldu.


Olay, dün Kandıra ilçesinde bulunan Babalı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce evlenen Fatma (21) ile Enes Taşdemir (23) çifti ve yakınları, tatil için Sakarya’dan Babalı’ya geldi. Burada denize giren çift dalgalara kapıldı. Olayı gören çiftin akrabası Mithat Acar (44) da onları kurtarmak isterken dalgalara kapıldı. Kısa bir süre sonra denizde çırpınırken görülen 3 kişi, çevredekilerin ve cankurtaranların yardımıyla denizden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar tarafından suni teneffüs yapılan 3 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim edildi.


Tüm müdahalelere rağmen Acar kurtarılamazken, hayati tehlikesi olan Fatma ve eşi Enes Taşdemir ise hastaneye kaldırıldı. Dün hastaneye kaldırılan Fatma Taşdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Enes Taşdemir’in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Otopsinin ardından aileye teslim edilen Acar’ın cenazesinin Muş’ta defnedileceği, Fatma Taşdemir’in cenazesinin de tamamlanan işlemlerinin ardından aileye teslim edileceği bildirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirspor tarihinde bir ilkÖnceki Haber

Eskişehirspor tarihinde bir ilk

Ercişli muhtarın 15 yıllık hayali gerçek olduSonraki Haber

Ercişli muhtarın 15 yıllık hayali gerçek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar