25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

4 farklı ülkeden gelecek gençler Sakaryada afetlere hazır hale gelecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 farklı ülkeden gelecek gençler Sakaryada afetlere hazır hale gelecek
Abone ol
YEREL, ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJELERİNDE YER ALMAK İSTEYEN HERKESİ AFAD GÖNÜLLÜSÜ OLMAYA DAVET EDEREK PROJE HAKKINDA BİLGİLER VEREN AFAD SAKARYA İL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KAŞKAŞ, “ULUSLARARASI ALANDA RİSK AZALTMA ÇALIŞMALARIMIZ ERASMUS+ PROJEMİZ İLE DEVAM EDİYOR. SAKARYA AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VE TÜRKİYE ULUSAL AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN; TÜRKİYE, İSPANYA, SLOVAKYA, YUNANİSTAN VE ROMANYA ORTAKLIĞI İLE PROJEMİZİ 36 GENÇ İLE EYLÜL AYINDA SAKARYA’DA UYGULAYACAĞIZ. BU PROJEYLE AMACIMIZ ŞUDUR; SAYDIĞIM ÜLKELERDEN GELECEK OLAN 36 GENCİ AFETLERE HAZIR HALE GETİRMEK.

Erasmus+ projesi çerçevesinde İspanya, Slovakya, Yunanistan ve Romanya ülkelerinden Eylül ayında Sakarya’ya gelecek olan 36 genç, AFAD tarafından verilecek eğitimler ile afet ve acil durumlara hazır hale getirilecek.


AFAD Sakarya İl Müdürlüğünce hazırlanan ve Eylül ayında Sakarya’da uygulanacak olan ‘Erasmus+ Right Action İs The Way The Prevention!’ isimli gençlik değişimi projesi Türkiye koordinatör ülke olmak üzere; İspanya, Slovakya, Yunanistan ve Romanya ortaklığında düzenlenecek. Proje çerçevesinde 36 gencin, afet ve acil durumlara hazır hale getirilmesi hedefleniyor.


Yerel, ulusal ve uluslararası projelerinde yer almak isteyen herkesi AFAD Gönüllüsü olmaya davet ederek proje hakkında bilgiler veren AFAD Sakarya İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş, “Uluslararası alanda risk azaltma çalışmalarımız Erasmus+ projemiz ile devam ediyor. Sakarya AFAD İl Müdürlüğü olarak hazırladığımız ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen; Türkiye, İspanya, Slovakya, Yunanistan ve Romanya ortaklığı ile projemizi 36 genç ile Eylül ayında Sakarya’da uygulayacağız. Bu projeyle amacımız şudur; saydığım ülkelerden gelecek olan 36 genci afetlere hazır hale getirmek. Afet öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gereken işlemlerle alakalı 5 ülkeden gelen 36 gencimizi burada bilgilendirip, eğitim vermiş olacağız. Sakarya AFAD İl Müdürlüğü olarak bu projemizi inşallah başarılı bir şekilde gerçekleştireceğiz ve bundan sonra da hem ulusal hem de uluslararası projeleri yapmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
LGS Türkiye birincisi Malatya Kanguru OkullarındanÖnceki Haber

LGS Türkiye birincisi Malatya Kanguru Ok...

İhracat bir kez daha 500 milyon dolar sınırına yaklaştıSonraki Haber

İhracat bir kez daha 500 milyon dolar sı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar