160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

3 bin rakımlı Karabet Geçidinde kar yağışı trafiği olumsuz yönde etkiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 bin rakımlı Karabet Geçidinde kar yağışı trafiği olumsuz yönde etkiledi
Abone ol
Van-bahçesaray Karayolu üzerinde Bulunan 3 Bin Rakımlı Karabet Geçidi'de Kar Yağmasıyla Sürücüler Zincir Takarak Yoluna Devam Etti.

Van-Bahçesaray karayolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’de kar yağmasıyla sürücüler zincir takarak yoluna devam etti.

Van’da sabah saatlerinde belli aralıklarla yağan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Van-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan ve Türkiye’nin 3 bin rakımlı en yüksek geçidi olan Karabet Geçidi’nde kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler yolda kalırken, bazıları ise zincir takarak yoluna devam etti. Karın yağmasıyla birlikte Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri, sürücülerin yolda kalmaması için bölgede kar temizleme çalışması yaptı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uşakta öfkesine hakim olamayan sürücü, otobüs şoförüne saldırmaya çalıştıÖnceki Haber

Uşakta öfkesine hakim olamayan sürücü, o...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den “Aleykümselam” cevabıSonraki Haber

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar