160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 bekçiyi etkisiz hale getirip çiftliği soyan iki zanlı tutuklandı
Abone ol
ADANA’DA 3 BEKÇİYİ SİLAHLA ETKİSİZ HALE GETİRİP, ELLERİNİ VE KOLLARINI BAĞLADIKTAN SONRA ÇİFTLİKTEN 4 TRAKTÖR, 3 İLAÇLAMA MAKİNESİ, RÖMORK, 2 TELEVİZYON, 2 CEP TELEFONU, OT BİÇME MAKİNELERİ İLE BİR MİKTAR ZİRAİ İLACI GASP ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN İKİ ZANLI TUTUKLANDI.

Adana’da 3 bekçiyi silahla etkisiz hale getirip, ellerini ve kollarını bağladıktan sonra çiftlikten 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp ettiği öne sürülen iki zanlı tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre olay, 6 Şubat günü saat 02.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’ndeki Hüseyin A.’nın çiftliğinde meydana geldi. İddiaya göre silahlı ve yüzü maskeli bir grup şüpheli, çiftlikteki bekçiler Yusuf Y. (54), Harun Reşit K. (64) ile Yaşar A.’yı (64) darp edip, ellerini bağladı. Şüpheliler, park halindeki 4 traktör, 3 ilaçlama makinesi, römork, 2 televizyon, 2 cep telefonu, ot biçme makineleri ile bir miktar zirai ilacı gasp edip, çiftlikten ayrıldı.


Bekçilerden birinin ellerini çözüp, durumu bildirmesi üzerine adrese Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin ‘kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘nitelikli dolandırıcılık’ gibi suçlardan 23 kaydı bulunan ve 10 ayrı suçtan aranan Enes Özkılıç (25), Ali Sucu (27) ile Veysel Ö. (25) olduğunu tespit etti. Bölgede araştırma yapan ekipler, çalınan traktör, römork ve ilaçlama makinesini bir portakal bahçesinde terk halde buldu. Şüpheliler ise adreslerine düzenlenen operasyonla yakalandı. Öte yandan olaya karıştığı belirlenen firari 2 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.


Emniyete götürülen şüphelilerin, ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Enes Özkılıç ile Ali Sucu çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Veysel Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen araç ve malzemeler ise sahibine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Garajı daha güvenilir sandılar, 2nci depremde garaj enkazında kaldılarÖnceki Haber

Garajı daha güvenilir sandılar, 2nci dep...

Özel öğrencilere deprem eğitimiSonraki Haber

Özel öğrencilere deprem eğitimi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar