160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

3 ay sonra açılışı yapılacak olan otel sel sularında yıkıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 ay sonra açılışı yapılacak olan otel sel sularında yıkıldı
Abone ol
DÜZCE’DE YAŞANAN SEL SEBEBİYLE 300 MİLYON YATIRIMLA YAPILAN KAPLICA OTELİ HASAR GÖRDÜ. 3 AY SONRA AÇILIŞI YAPILACAK OLAN OTELİN 1 BLOĞU TAMAMEN YIKILIRKEN, DİĞER ALANLAR DA SELDEN ETKİLENDİ.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de yaşanan sel sebebiyle 300 milyon yatırımla yapılan kaplıca oteli hasar gördü. 3 ay sonra açılışı yapılacak olan otelin 1 bloğu tamamen yıkılırken, diğer alanlarda selden etkilendi.


Düzce’de üç gün önce yaşanan yağışların açtığı tahribat gözler önüne seriliyor. Beyköy Beldesi Kalebidi köyü mevkiinde 2016 yılında yapımına başlanılan ve 3 ay sonra açılması planlanan kaplıca oteli, sel felaketinde büyük hasar gördü. Dereye yatığından 40 metre ileriye yapılan otelin bir kısmı yıkılırken büyük bir kısmı hasar gördü.



Dere yağışla yön değiştirdi


60 yıldır bu bölgede yaşayan köy halkından Mustafa Çalışkan, gece yaşanan selin binayı vurduğunu belirterek “Dereye yatağı biraz ilerisi. Şu anda dere kendi yatağından akıyor. Yaşanan selde yıkıldı. İnşaat halinde hiçbir pencere takılı değil” dedi. Selde büyük hasan gören otel dron ile görüntülendi.


Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Böyle olur Tekirdağda lavanta günleriÖnceki Haber

Böyle olur Tekirdağda lavanta günleri

Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ardından yeniden açıldıSonraki Haber

Türkgözü Gümrük Kapısı 2 aylık aranın ar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar