160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

28inci hırsızlıklarında, Çiğli polisinden kaçamadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
28inci hırsızlıklarında, Çiğli polisinden kaçamadılar
Abone ol
İZMİR'İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE BİR İŞ YERİNDEN ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET ÇALINMASI ÜZERİNE HAREKETE GEÇEN POLİS EKİPLERİ, OLAYLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİYİ YAKALADI. ŞÜPHELİLERDEN BİRİNİN HIRSIZLIKTAN 15, DİĞERİNİN İSE YİNE HIRSIZLIK SUÇUNDAN 12 SUÇ KAYDININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

İzmir’in Çiğli ilçesinde bir iş yerinden elektrikli motosiklet çalınması üzerine harekete geçen polis ekipleri, olayla ilgili 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden birinin hırsızlıktan 15, diğerinin ise yine hırsızlık suçundan 12 suç kaydının olduğu öğrenildi.



Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 17 Ekim tarihinde bir iş yeri sahibinin elektrikli motosikletinin çalındığını ihbar etmesi üzerine harekete geçti. İş yeri ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayını G.B. (19) ve V.G.’nin (21) gerçekleştirdiğini belirledi. Olay yeri ve yakınındaki incelemelerden yola çıkan polis ekipleri kimlikleri belirlenen 2 şüpheliyi de kıskıvrak yakaladı.



Birinin 15 diğerinin 12 hırsızlık kaydı var


Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, yapılan incelemede G.B.’nin hırsızlık suçlarından 15, V.G.’nin ise 12 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 2 şüphelinin de işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda polis 49 kişiye işlem yaptı Önceki Haber

Tekirdağda polis 49 kişiye işlem yaptı

Beyaz listeden sebze hali esnafına ziyaret Sonraki Haber

Beyaz listeden sebze hali esnafına ziyar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar