160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

260 yıllık Hükümet Konağının restorasyonu bitti, hizmete başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
260 yıllık Hükümet Konağının restorasyonu bitti, hizmete başladı
Abone ol
Elazığ’ın Maden Ilçesinde Bulunan Ve 260 Yıllık Tarihi Ile Türkiye’nin En Eski Hükümet Konaklarından Birisi Olan Maden Hükümet Konağı Yapılan Restorasyon çalışmalarından Sonra Hizmet Vermeye Başladı.

Elazığ’ın Maden ilçesinde bulunan ve 260 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en eski hükümet konaklarından birisi olan Maden Hükümet Konağı yapılan restorasyon çalışmalarından sonra hizmet vermeye başladı.

260 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en eski hükümet konaklarından birisi olan Maden Hükümet Konağının restorasyon çalışmaları İçişleri Bakanlığı ve İl Özel İdaresi destekleri ile yapıldı. Atıl hale gelmiş olan tarihi binanın restorasyonu tamamlandık sonra, Maden Kaymakamlığı olarak hizmet vermeye başladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bolusporda hedef yarı final Önceki Haber

Bolusporda hedef yarı final

Alacanın camili kilimi coğrafi tescil belgesi aldı Sonraki Haber

Alacanın camili kilimi coğrafi tescil be...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar