160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

26 yılla aranan hükümlü bekçilerin dikkatinden kaçmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
26 yılla aranan hükümlü bekçilerin dikkatinden kaçmadı
Abone ol
Denizli’de 26 Farklı Dosyadan Aranan Ve Hakkında 26 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulunan Hükümlü, çarşı Ve Mahalle Bekçilerinin Dikkati Sayesinde Yakalandı.

Denizli’de 26 farklı dosyadan aranan ve hakkında 26 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Denizli’de suç ve suçlularla mücadelede etkin bir rol üstlenen Çarşı ve Mahalle Bekçileri, büyük bir başarıya daha imza attı. Kınıklı Şehitler Polis Merkezi Amirliği bünyesinde görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri, 26 farklı dosyadan aranan ve dolandırıcılık suçundan hakkında 26 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlüyü kıskıvrak yakaladı.

Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, gösterdikleri olağanüstü çaba ve özverili çalışmalarından dolayı ödüllendirdiği personellerini tebrik edildi. Müdür Sağdıç, başarılı operasyonlarıyla dikkat çeken ekibe teşekkür ederek, "Halkımızın huzuru için gece gündüz çalışan tüm personelimize minnettarız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programı Önceki Haber

Elazığda İstiklal Marşının Kabulü ve Meh...

Gebzede fiyat denetimi Sonraki Haber

Gebzede fiyat denetimi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar