160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

250 milyon TLlik yatırımın imzası atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
250 milyon TLlik yatırımın imzası atıldı
Abone ol
Samsun’da Tcdd 4. Bölge Müdürlüğü Ile Havza Osb Arasında Hazırlanan Ve Yaklaşık 250 Milyon Tl'lik Yatırımı Kapsayan ‘havza Osb Iltisak Hattı Protokolü’nün Imzaları Atıldı.

Samsun’da, TCDD 4. Bölge Müdürlüğü ile Havza OSB arasında hazırlanan ve yaklaşık 250 milyon TL’lik yatırımı kapsayan ‘Havza OSB İltisak Hattı Protokolü’nün imzaları atıldı.

Protokol, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, TCDD 4. Bölge Müdürü Hasan Arı ve Havza OSB Müdürü Hasbi Altuntaş’ın katılımıyla imzalandı.

Protokol; Havza OSB’nin lojistik operasyonları için Bekdiğin İstasyonu’ndan ayrılarak yaklaşık 2 bin 700 metre uzunluğunda iltisak hattı yapılmasına yönelik proje, yapım işleri, iltisak hattı işletmeciliği ile yükleme-boşaltma alanının mülkiyetinin bedelsiz olarak TCDD’ye devrini kapsıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muşta yaralı ayı tedavi altına alındıÖnceki Haber

Muşta yaralı ayı tedavi altına alındı

Milletvekilinin kardeşi aracında ölü bulunduSonraki Haber

Milletvekilinin kardeşi aracında ölü bul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar