160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

2023 yılında açılacak yollar için 190 bin ton asfalt mıcırı alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2023 yılında açılacak yollar için 190 bin ton asfalt mıcırı alındı
Abone ol
MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, MELİKGAZİ BELEDİYESİ OLARAK 2023 YILI ÇALIŞMA PROGRAMINDA YER ALAN YENİ AÇILACAK YOLLAR İLE BAKIM VE ONARIMI YAPILACAK BULVAR, CADDE VE SOKALAR İÇİN İHALE İLE 190 BİN TON ASFALT MICIRI MALZEMESİNİN SATIN ALINDIĞINI SÖYLEDİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi olarak 2023 yılı çalışma programında yer alan yeni açılacak yollar ile bakım ve onarımı yapılacak bulvar, cadde ve sokalar için ihale ile 190 bin ton asfalt mıcırı malzemesinin satın alındığını söyledi.


2023 yılı çalışma planlamasında yer alan yolların yapımında kullanılmak üzere alt yapı malzemelerinin satın alındığını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Belediye olarak ilk etapta asfalt çalışmasında kullanılmak üzere 190 bin ton asfalt mıcırı satın aldık. Yol ve asfalt çalışma yapım planlaması yapıldı. Çünkü çalışmaların zamanında yapılarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yol yapım malzemeleri alımı için ihale yapılarak depolarda stoklanacak ve asfalt mevsiminin başlaması ile çalışma başlayacak" dedi.


Başkan Dr. Palancıoğlu, örnek ve referans belediye olarak gösterilen Kayseri belediyeciliğinin temelinde planlama ve program dahilinde hizmetlerin gerçekleştirilmesi olduğunu söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
En “kötü” olmak için tasarlanan robotlar birincilik için savaştıÖnceki Haber

En “kötü” olmak için tasarlanan robotlar...

Belediyenin 2 adet işyeri 10 yıllığına kiralandıSonraki Haber

Belediyenin 2 adet işyeri 10 yıllığına k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar