160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

2022de 30 kilometre beton yol yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2022de 30 kilometre beton yol yapılacak
Abone ol
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ’NE AİT KONURALP’TE BULUNAN ASFALT ŞANTİYESİ İÇERİSİNE 120 METREKÜP KAPASİTELİ BETON SANTRALİ KURULDU.

Düzce İl Özel İdaresi’ne ait Konuralp’te bulunan asfalt şantiyesi içerisine 120 metreküp kapasiteli beton santrali kuruldu.


Düzce İl Özel İdaresi, asfalt plenti, taş ocağı ve hizmete giren yeni beton santrali ile yol yapımında gerekli tüm malzemeleri kendi imkanları ile temin etmiş olacak. Düzce’de beton yol yapımının yanı sıra; V kanalı ve menfez imalatları için ihtiyaç duyulan betonun üretimi de tesiste gerçekleştirilecek.


Beton santrali açılış törenine Vali Cevdet Atay, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ve muhtarlar katıldı.


Kurulumu yapılan beton santralinde üretilecek beton ile 2022 yılı içerisinde 30 kilometre silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışması planlanıyor. Beton yollar için altyapı çalışmalarına başlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığ İl Özel İdaresinden 360 tonluk sulama havuzlarıÖnceki Haber

Elazığ İl Özel İdaresinden 360 tonluk su...

Taylan Antalyalıdan çocuklar için anlamlı projeSonraki Haber

Taylan Antalyalıdan çocuklar için anlaml...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar