160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

20 yıllık virane ev mahalleliyi tedirgin ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
20 yıllık virane ev mahalleliyi tedirgin ediyor
Abone ol
Eskişehir’de Bir Sokakta Virane Halde Bulunan Iki Katlı Ev Mahalle Halkını Tedirgin Ederken, Vatandaşlar Yetkililerden Ev Için önlem Almasını Istiyor.

Eskişehir’de bir sokakta virane halde bulunan iki katlı ev mahalle halkını tedirgin ederken, vatandaşlar yetkililerden ev için önlem almasını istiyor.

Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Gülcemal sokakta bulunan iki katlı bir evin 20 yıldır terk edilmiş halde olduğu iddia edildi. İkinci kattaki odaların camlarının kırık olduğu görülürken, evin giriş kapısının tuğla ile kaplı olduğu göze çarpıyor. Virane hale dönüşen ev mahalle sakinlerini de tedirgin ediyor. Ummuhan Öztürk isimli bir vatandaş, 20 yıldır evin o halde olduğunu öne sürerek, belediye çalışanlarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin eve girmesini önlemek için evin kapısına tuğladan duvar ördüğünü ancak o duvarın yıkıldığını belirtti.

“Evin bu hali çocuklar, insanlar için tehlikeli"

Komşu vatandaşlar tarafından kapıya tekrar beton duvar örüldüğünü ifade eden Öztürk, evin oluşturduğu tehlike ile ilgili olarak “20 yıldır bu ev bu halde. Camları kırık, içine hırsız girdi. Komşular evin kapısını hırsızlar, tinerciler girmesin diye betonla ördü. Mahalleli bu evin halinden dolayı huzursuz. Ama ne gelen yetkili var ne başka biri. Belediyeye biz haber verdik. Belediye işçileri kapıya duvar örmüşlerdi ama onu yıktılar. Komşular yerine yeni duvar ördü. Gece vakti çocuklara zarar gelmesin diye bir komşu duvarı ördü. Evin bu hali çocuklar, insanlar için tehlikeli. Kış olunca çatısından buz sarkıtları arabalara, kaldırımdan gelen geçenin üzerine düşüyor. Çatıdaki saçağı da düzgün değil" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenmenin yaşı yok dediler, şimdi çocuklarının okuduğu sıralarda okuma yazma öğreniyorlarÖnceki Haber

Öğrenmenin yaşı yok dediler, şimdi çocuk...

Bandırmada hamsi bolluğu yaşanıyorSonraki Haber

Bandırmada hamsi bolluğu yaşanıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar