160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

1993 model Serçe otomobil ile Almanyaya 53 saatte ulaştılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1993 model Serçe otomobil ile Almanyaya 53 saatte ulaştılar
Abone ol
Iki Arkadaş, Serçe Marka Araçla 3 Bin 100 Kilometre Yol Kat Etti.

Sinop’un Türkeli ilçesinden Almanya’ya yola çıkan iki arkadaş, 1993 model Serçe araçla 3 bin 100 kilometre yol kat etti.

Murat Gürleyen ve Berkan Özleyen isimli iki arkadaş, Türkeli ilçesinden Almanya’nın Kehl bölgesine gitmek için nostaljik 1993 model Serçe otomobil ile yola çıktı. İkili, 53 saatte yaklaşık 3 bin 100 kilometre yol kat ederek hedefe ulaştı.

Almanya’ya seyahat eden ikili, yol güzergahında geçtikleri ülkelerde dikkat çekti. Özellikle Türk gurbetçilerin dikkatini çeken aracı görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Serçe, 1993 model olmasına rağmen ikili tarafından büyük bir titizlikle restore edildi ve uzun yolculuk için gerekli tüm teknik düzenlemeler yapıldı. Yolculuk boyunca, aracın zaman zaman zorluklarla karşılaştığı ancak ikilinin kararlı bir şekilde yola devam ettiği ifade edildi. Zorlu yolculukta karşılaşılan yağmur, kar ve yüksek dağ yolları gibi engellere rağmen araç, onların azmiyle hedefe ulaşmayı başardı.

Kehl’e vardıklarında, Gürleyen ve Özleyen’i bekleyen dostları ve diğer gurbetçiler, onları büyük bir coşku ile karşıladılar. İkili, bu yolculuğu sadece bir seyahat olarak görmediklerini, aynı zamanda nostaljiye ve eski araçlara olan sevgilerinin bir yansıması olarak değerlendirdiklerini belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecik, seçim öncesi Serkan Yıldırımda hem fikir Önceki Haber

Bilecik, seçim öncesi Serkan Yıldırımda...

Eskişehirde aranma kaydı bulunan 164 kişi yakalandı Sonraki Haber

Eskişehirde aranma kaydı bulunan 164 kiş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar