160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

1907 ÜNİFEBten Çanakkale şehitliklerine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1907 ÜNİFEBten Çanakkale şehitliklerine ziyaret
Abone ol
1907 üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği, Geleneksel Olarak Gerçekleştirdiği çanakkale şehitlik Ziyareti Organizasyonunu Bini Aşkın Kişinin Katılımıyla Gerçekleştirdi

1907 Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği, geleneksel olarak gerçekleştirdiği Çanakkale Şehitlik Ziyareti organizasyonunu bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Çanakkale Savaşı’nda vatanı uğruna can veren şehitleri anmak adına Türkiye’nin dört bir yanından gelen 1907 ÜNİFEB üyelerinin katılımıyla şehitlik ziyareti gerçekleşti. Organizasyona Eceabat merkezinde toplanılarak başlandı. Çanakkale Zaferi’nin ne zorluklarla kazanıldığını ziyaretçilere aktaran rehberler eşliğinde tarihe şehit alayı olarak yazılan 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, kahramanlığıyla nam salmış Seyit Onbaşı’nın Heykeli, Sargı Yeri Şehitliği ve Yahya Çavuş Şehitliği’ne ziyaretlerde bulunuldu.

Ziyaretlerin ardından kortej halinde Çanakkale’nin geçilmezliğinin bir sembolü olan ve Türk milletinin sağlam temellere oturtulduğunu ifade eden Şehitler Abidesi’ne giriş yapıldı. "Can Verilir, Vatan Bölünmez, Çanakkale Geçilmez" yazılı pankartın açılmasıyla birlikte gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından organizasyon tamamlandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlunun diplomasını iptal ettiÖnceki Haber

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlunun...

Yaşlı kadın, asansör çalışmadığı için merdivenlerden sürünerek çıkıp indiSonraki Haber

Yaşlı kadın, asansör çalışmadığı için me...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar