160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

166 kilo kaldırarak Avrupa şampiyonu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
166 kilo kaldırarak Avrupa şampiyonu oldu
Abone ol
Ispanya’nın Madrid Kentinde 23-30 Temmuz 2025 Tarihleri Arasında Düzenlenen U15 Ve Yıldızlar Avrupa Halter şampiyonası’nda Düzce’nin Gururu Tuğba Kıvıkoğlu Büyük Bir Başarıya Imza Attı.

İspanya’nın Madrid kentinde 23-30 Temmuz 2025 tarihleri arasında düzenlenen U15 ve Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda Düzce’nin gururu Tuğba Kıvıkoğlu büyük bir başarıya imza attı.

U15 Kadınlar 58 kilogram sıkletinde yarışan Tuğba Kıvıkoğlu, koparmada 71 kilo, silkmede 95 kilo olmak üzere toplamda 166 kilo kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu. Gösterdiği üstün performansla Türkiye’yi gururlandıran genç sporcu, madalya kürsüsünün en üst basamağında yer aldı.

Şampiyon sporcuya bu başarı yolculuğunda eşlik eden Antrenörü Dilek Demirdelen de İspanya’da sporcusunun yanında yer aldı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı "Sporcumuz Tuğba Kıvıkoğlu’nu hem de Antrenör Dilek Demirdelen’i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akademik ve bilimsel işbirliği için imzalar atıldı Önceki Haber

Akademik ve bilimsel işbirliği için imza...

Tarladaki yangını söndürmek isterken alevlerin arasında kalarak yaşamını yitirdi Sonraki Haber

Tarladaki yangını söndürmek isterken ale...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar