160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

16. Kunduz Yağlı Güreşlerinin başpehlivanı Mustafa Taş oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
16. Kunduz Yağlı Güreşlerinin başpehlivanı Mustafa Taş oldu
Abone ol
16. KUNDUZ YAĞLI GÜREŞLERİ’NİN BAŞPEHLİVANI MUSTAFA TAŞ OLDU

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 16.’sı düzenlenen geleneksel ’Kunduz Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı Mustafa Taş kazandı.


Pandemiden dolayı 2 senedir yapılmayan Kunduz Yağlı Güreşleri bu sene rekor katılımla gerçekleşti. 20 binin üzerinde güreşseverin izlediği Kunduz Yağlı Güreşleri büyük heyecana sahne oldu. Yağlı güreşlere 64’ü başpehlivan olmak üzere bine yakın güreşçi katıldı. Başpehlivanlık finalinde ise İsmail Balaban ile Mustafa Taş mücadele etti. Yoğun bir çekişmenin geçtiği final mücadelesinde Mustafa Taş rakibini yenerek başpehlivanlığa ulaştı. Üçüncülüğü ise Tanju Gemici ile Abdullah Güngör paylaştı.


Açık artırma ile yapılan ağalık ihalesinde güreş ağalığını, geçen yılın da ağası iş insanı Halil İbrahim Çiçek 755 bin Lira teklifle kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbulda üniversite öğrencisinin şüpheli ölümü: Başına poşet geçirilmiş halde bulunduÖnceki Haber

İstanbulda üniversite öğrencisinin şüphe...

Adana’da 6 kişinin yaralandığı silahlı kavganın 4 zanlısı tutuklandıSonraki Haber

Adana’da 6 kişinin yaralandığı silahlı k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar