28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

13 yıl sonra gelen itiraf yasak aşk cinayetini ortaya çıkardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
13 yıl sonra gelen itiraf yasak aşk cinayetini ortaya çıkardı
Abone ol
DENİZLİ'DEN 2009 YILINDA İNŞAAT İŞLERİNDE ÇALIŞMAK İÇİN GİTTİĞİ MUĞLA'DA ORTADAN KAYBOLAN İŞÇİNİN CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI. 13 YIL SONRA CANLI YAYINDA GELEN İTİRAFLA 1'İ KADIN 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Denizli’den 2009 yılında inşaat işlerinde çalışmak için gittiği Muğla’da ortadan kaybolan işçinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 13 yıl sonra canlı yayında gelen itirafla 1’i kadın 3 kişi gözaltına alındı.


Denizli’den Muğla’nın Menteşe ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ne inşaat işlerinde çalışmak için giden Bayram Tosun, 2009 yılında ortadan kayboldu. 13 yıl önce kaybolan ve çevresinde "Süslü Bayram" olarak tanınan Tosun’un cinayete kurban gidebileceği şüphesi üzerine çalışma başlatıldı. Bayram Tosun’un Yeşilyurt Mahallesi’nde inşaatlarda çalıştığı evlerde ekipler hassas burunlu köpeklerle arama yaptı. Bayram Tosun’un inşaatında çalıştığı bir ev ve çevresinde hassas burunlu köpeklerle yapılan aramada herhangi bir bulguya rastlanmadı.



Yasak aşk iddiası


Cinayet şüphesinin ardından ölen kişinin eşi İmran Tosun ve oğlu Aşkın Tosun’un müracaatı üzerine konu özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Didem Arslan ile Vazgeçeme" programına taşındı. Programa ölen Bayram Tosun’un eşi İmran Tosun, en son gören iş arkadaşı Veysel Turhan, Turhan’ın kız kardeşi Hacer Turhan, eşi Kezban Turhan ve Veysel Turhan’ın kardeşi Kemal Turhan katıldı. Bayram Tosun’un eşi İmran’ın “Eşim bana alkol aldıktan sonra Keziban ile birlikte oldum dedi" açıklaması sonrası ortalık karıştı. Kezban’ın bu sözleri reddetmesinin ardından görümcesi Hacer ile yüzleşmesindeki savunması herkesi şaşırttı. Keziban’ın “Bayram Tosun ile ilişkim olduğunu görümcem Hacer’e söyledim ama ben şaka yaptım, ağzını aradım” demesi bir anda soruşturmanın şeklini değiştirdi. Konuşmalar sonucu görümce Hacer, ağabeyi Veysel’in kendisine, “Bayram’ı tuzağa çektik, inşaata çağırdık, iki el ateş edip öldürdük, cesedi inşaat çukuruna gömdük, kafasını da bedeninden ayırıp bir mağaraya attık” sözleri ile cinayeti itiraf ettiğini söyledi. Veysel Turhan ve karısı Keziban, Hacer’in iddialarını reddetti. Gelen itiraf sonrasında canlı yayında Veysel Turhan ve eşi Kezban Turhan gözaltına alınırken, diğer şüpheli Veysel Turhan’ın kardeşi Kemal Turhan da yakalandı. Şüphelilerin sorgulanmak üzere Denizli’ye getirildiği, ifade işlemlerinin ardından Bayram Tosun’u öldürüp gömdüklerini ileri sürdükleri Muğla’da çalışmaların yapılacağı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Çavuşoğlu: “Uluslararası sistemin de ayakta durmasına katkı sağlıyoruz”Önceki Haber

Bakan Çavuşoğlu: “Uluslararası sistemin...

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy, Çankırıdaki meslek liseleri ile ilgili incelemelerde bulunduSonraki Haber

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Şensoy, Ça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar