Bursa’nın Gemlik ilçe Belediyesi, iki yıldır “Eşref Kolçak” anısına Film Festivali düzenliyor.
Bursa’nın Gemlik ilçe Belediyesi, iki yıldır “Eşref Kolçak” anısına Film Festivali düzenliyor.
Gemlik ilçe nüfusu, 2022 verilerine göre; 60.758’i erkek, 59.487’si kadınlardan oluşmak üzere toplamda 120.245 kişiden oluşuyor.
Gemlik ilçesi deniz kıyısında ve körfezde bir ilçe olarak, iki yıldır CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın çalışmaları ile pek çok il Belediyelerinin gerçekleştirmeye cesaret edemediği etkinliklere imza atarak, ilçe halkına kültür ve sanatsal etkinlikler sunuyor.

Gemlik Belediyesi organizasyonu ile bu yıl ikincisi düzenlenen, “Gemlik 2. Film Festivali” geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine sanatçı “Eşref Kolçak” anısına yapıldı.
Yeşilçam’ın emektar sanatçıları ve sanat dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu, Gemlik ilçesi Zeytindalı Meydanı, üç gün boyunca renkli sahnelerle halkın buluşmasını sağladı.
BAŞKAN SERTASLAN’DAN TEŞEKKÜR
Gemlik ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, bu yıl ikincisini düzenledikleri Festival etkinlikleri ile ilgili olarak, yaptığı konuşmada; “Gemlik Film Festivali’nin sonuna geldik. Çok güzeldin Gemlik!
Sanatın Kenti Gemlik’te Eşref Kolçak Anısına düzenlediğimiz 2. Gemlik Film Festivali, son gününde de yoğun ilginizle karşılandı. Festivalimize katılan herkese sonsuz teşekkürler! Burası Gemlik, buraya sanat çok yakışıyor!”diye konuştu.
Yorum Yazın