02 Haziran, 2024, Pazar
DOLAR32.2363
EURO34.9606
ALTIN2412.1

12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı
Mehmetçik Vakfı Kurban Bağışı
Abone ol
12. Bedia Muvahhit Tiyatroları ödülleri Adayları Açıklandı. 27 Mayıs Pazartesi Günü Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi’nde Gerçekleşecek ödül Törenine Birçok Usta Isim Katılacak.

12. Bedia Muvahhit Tiyatroları Ödülleri adayları açıklandı. 27 Mayıs Pazartesi günü Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi’nde gerçekleşecek ödül törenine birçok usta isim katılacak.

12. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı. Ödül töreninde İzmir’de faaliyet gösteren devlet tiyatrosu, şehir tiyatrosu, belediye tiyatroları ve özel tiyatroların oyunları yer alıyor. Onursal jüri başkanlığını Göksel Kortay’ın, jüri başkanlığını ise Erkan Ergin’in üstlendiği ödül töreni 27 Mayıs Pazartesi 20.00’de Konak’ta bulunan Sahne Tozu Tiyatrosu Haldun Dormen Sahnesi’nde gerçekleşecek. Oyuncu Emre Basalak’ın sunacağı törene; Haldun Dormen, Göksel Kortay, İlber Ortaylı ve Oya Başak gibi usta isimler de onur konuğu olarak katılacak.

Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri "Dünya Tiyatro Ödülleri" listesinde

Sahne Tozu Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Çağlar İşgören tarafından İzmir’in sanat yaşamına kazandırılan Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri, bu sene 12. kez düzenleniyor. Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri “Dünya Tiyatro Ödülleri” listesine girerek İzmir’in sanat alanında uluslararası bir marka olmasına imkan sağladı. "Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri’nin 12. düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Çağlar İşgören, “Sürekliliğini sağlamak kolay olmasa da İzmir’in sanat alanında ulusal ve uluslararası marka olmasına katkı sağlayan törenin devamlılığı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

13 farklı kategoride yer alan adaylar Bedia Ödülleri’nin resmi web sitesinden ve instagram hesabından yayınlandı. Tiyatrocular ve sanatçılar, adaylıklarından dolayı yaşadıkları mutluluk ve gururu paylaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karapınarda motosikletlerle ilgili bilgilendirme toplantısıÖnceki Haber

Karapınarda motosikletlerle ilgili bilgi...

LGSye girecek öğrencilere uzmanından tavsiyelerSonraki Haber

LGSye girecek öğrencilere uzmanından tav...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar