160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

112 Acil Çağrı Merkezi, deprem anında böyle görevine devam etti: o anlar kamerada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
112 Acil Çağrı Merkezi, deprem anında böyle görevine devam etti: o anlar kamerada
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ'A KOMŞU ŞEHİR OSMANİYE'DE 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ'NDE PERSONELLERİN DEPREM ANINDA YAŞADIKLARI PANİĞE RAĞMEN GÖREVLERİNE DEVAM ETME ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Kahramanmaraş’a komşu şehir Osmaniye’de 112 Acil Çağrı Merkezi’nde personellerin deprem anında yaşadıkları paniğe rağmen görevlerine devam etme anları güvenlik kamerasına yansıdı.


Türkiye’yi yasa doğan Kahramanmaraş depremi 11 ili etkiledi. Depremin merkez üssüne komşu şehir Osmaniye’de ise 339 yapı yıkıldı 991 kişi ise hayatını kaybetti. Depremin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Osmaniye’de vefakar sağlıkçıların 112 Acil Çağrı Merkezi’ndeki o anları da ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler de sağlık personellerinin panik yaşamalarına rağmen görevlerine devam ettiği yer aldı.


Özellikle deprem anında 2 personelin çağrılarını sonlandırmayarak görüşmeyi sürdürmeye çalışması dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deprem anında mavi ışıklar dikkat çekti, iş makinesi kamerası böyle kaydettiÖnceki Haber

Deprem anında mavi ışıklar dikkat çekti,...

250 bin TL maç geliri, depremzede ailelere bağışlandıSonraki Haber

250 bin TL maç geliri, depremzede ailele...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar