29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

DÜNYANIN 2. BÜYÜK ULUSLARARASI AYAKKABI MODA FUARI KAPILARINI AÇIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DÜNYANIN 2. BÜYÜK ULUSLARARASI AYAKKABI MODA FUARI KAPILARINI AÇIYOR
Abone ol
Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 62’nci kez görücüye çıkıyor.

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), 62’nci kez görücüye çıkıyor.

Dünya nüfusunun yüzde 12’sine ayakkabı satan 500’e yakın firmanın 1.000’in üzerinde markasını sergileyeceği fuara, 5 bini yabancı olmak üzere 30 binin üzerinde profesyonel alıcının katılımı bekleniyor.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği’nin (TASD) işbirliği ve Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı’nın (TASEV) destekleri ile düzenlenen AYMOD - Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 2-5 Ekim 2019 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 62’nci kez ziyaretçileri ile buluşacak. Dünya nüfusunun yüzde 12’sine ayakkabı satan 500’e yakın firmanın 1.000’in üzerinde markasını sergileyeceği fuara, 5 bini yabancı olmak üzere 30 binin üzerinde profesyonel alıcının katılımı bekleniyor. 60 bin metrekarelik alanda dünya ayakkabı sektörünün yeni trend tasarım ve ürünleri görücüye çıkacak.

600 milyon kişinin ihtiyacını karşılıyor

Kendi alanında Türkiye ve Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük fuarı olan AYMOD, başta Türkiye olmak üzere Rusya, Ukrayna, Pakistan, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Gürcistan, İran, Irak ve Ürdün gibi yakın coğrafyada yaşayan 600 milyona yakın insanın ayakkabı ihtiyacını karşılar nitelikte. Kadın-erkek ayakkabısından çocuk ayakkabılarına kadar klasik, spor ve el yapımı binlerce yeni modelin sergileneceği fuara aralarında Rusya, İtalya, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Polonya, Türkmenistan, Özbekistan, Ürdün, Macaristan, Çekya, Karadağ ve Lübnan’ın da olduğu ülkelerden 5 bini yabancı, 30 binin üzerinde alıcının katılımı bekleniyor. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar