25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5658
EURO35.006
ALTIN2431.0

OKÜ’de “Kariyer buluşması” programı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ’de “Kariyer buluşması” programı yapıldı
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde “Kariyer buluşmaları insan kaynaklarına dair her şey” başlıklı program düzenlendi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde “Kariyer buluşmaları insan kaynaklarına dair her şey” başlıklı program düzenlendi.

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İnsan Kaynakları Platformu, İş Kulübü ve OKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, 2020 eylem planı çerçevesinde, Rektörlük Büyük Salonda ‘Kariyer Buluşmaları İnsan Kaynaklarına Dair Her Şey’ başlıklı program düzenledi.

Programa başta OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk olmak üzere Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, İŞKUR Kadirli İlçe Şube Müdürü Abdülhamit Yıldırım, OKÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdurrahman Akman, OKÜKAGEM Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Serap Taşkaya ve Dr. Öğretim Üyesi Aybüke Leba, Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Yardımcısı Hacı Akkoyunlu, Üniversitedeki akademik ve idari personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Üniversite öğrencileri ile oluşturulan grupların İnsan Kaynakları Yöneticileriyle buluşturulmasını amaçlayan program Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak’ın açılış konuşması ile başladı. Altunkaynak, “Kamu, Üniversite ve Özel Sektör arasındaki işbirliği ile bu tarz programları düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu programlara katılan öğrencilerimiz, İnsan Kaynakları yöneticilerinin deneyimlerinden faydalanmış olacaklar.” diye konuştu.

Daha sonra moderatörlüğünü İş Kulübü lideri İpek Manav Koç’un yaptığı programda Tosyalı Holding İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Ayvataş, Koç Metalurji A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Caner Yılmaz ve Baştuğ Metalurji San. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Alpar Kürşat Kından, öğrencilere mezuniyetleri öncesinde ve sonrasında yaşanan süreçleri örnekler vererek anlattı.

Rektörlük Büyük Salonu dolduran öğrencilerin sorularının da cevaplandığı programın sonunda Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, Tosyalı Holding İnsan Kaynakları Müdürü Serkan Ayvataş, Koç Metalurji A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Caner Yılmaz ve Baştuğ Metalurji San. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Alpar Kürşat Kından’a hediye takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar