23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5588
EURO34.8955
ALTIN2437.0

Müdür Albak, yılsonu karne mesajı yayınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müdür Albak, yılsonu karne mesajı yayınladı
Abone ol
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonu karne mesajı yayınladı.

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonu karne mesajı yayınladı.

İl Milli Eğitim Müdürü, “Sevgili öğrenciler” başlığı ile yayınladığı yıl sonu karne mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönül isterdi ki okul bahçelerimizde, heyecanla sevinç nidaları atarak öğretmenlerimizin ellerinden karnelerini gururla teslim alalım, yakın çevremize heyecanla karnelerimizi gösterelim. Ancak o günlerin de yakında olduğunu biliyoruz. Salgın döneminde gösterdiğiniz sabrın ve anlayışın boşuna gitmemesi adına bu coşkuyu sonraki dönemlere saklıyoruz.

Değerli Öğretmenler,

Bu süreç içerisinde her zaman çocuklarımızın yanında olarak, ilgiyle uzaktan desteğinizi esirgemediğinizi biliyoruz. "Uzaktan Eğitim Yakından İlgi" tablosunda yine sizler yer aldınız. Zorluklara göğüs gererek, birlikte ne çok işler başardığımıza yine bu dönemde şahit olduk. Tatil döneminde de gözbebeğimiz evlatlarımıza gereken hassasiyeti ve fedakarlığı göstereceğinizden, onlara aynı titizlikle destek vereceğinizden şüphemiz yok.

Kıymetli Veliler,

Karne; kişiliğin, insani değerlerin ya da zekanın bir göstergesi değildir; bir dönem boyunca sergilenen performansın sadece geri bildirimidir. İlaveten evlatlarımızın zayıf ve güçlü yönlerini analiz etme, varsa eksikliklerini fark etme ve bu minvalde tedbirler alma adına bir imkandır. Öyle ki hayatımızın her alanı bir imtihan ve mücadele sahasıdır.

Öğrencilerimizin bu salgın döneminde geçireceği tatilde, kaygı ve stresten uzak bir şekilde bu süreçte en az etkilenmesi adına desteğinizin büyük önem arz ettiğini özellikle hatırlatmak isterim.

Tüm öğrencilerimizin karnelerine e-okul.meb.gov.tr üzerinden ulaşabileceğini, takdir ve teşekkür belgelerine sistem üzerinden erişebileceğini belirterek, tüm evlatlarımızı bağrıma basıyorum. Bu vesile ile bu zorlu salgın sürecinde sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyor, öğretmen ve velilerimize sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar