18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5118
EURO34.825
ALTIN2489.4

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Futbol Turnuvası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Futbol Turnuvası sona erdi
Abone ol
Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz adına düzenlenen Futbol Turnuvası ödül töreni ve dostluk karşılaşması ile sona erdi.
Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz adına düzenlenen Futbol Turnuvası ödül töreni ve dostluk karşılaşması ile sona erdi.

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Futbol Sahasında düzenlenen törene Vali Kerem Al ve protokol üyeleri katıldı.

Ödül töreninde ayrıca çevre il ve ilçelerden gelen konuklar; Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu, Ceyhan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Ceyhan Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Ceylan, Kozan Cumhuriyet Başsavcısı  Mahmut Arslan, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü de katıldı.



Kurum Öğretmeni Adem Çimen açılış konuşmasında, "Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz futbol Turnuvası Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün izni ile Doğu Akdeniz Bölgesinde bulunan Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu, Ceyhan açık Ceza İnfaz Kurumu, Osmaniye Açık Ceza İnfaz Kurumu, Kozan Açık Ceza İnfaz Kurumu ve Toprakkale Açık Ceza İnfaz Kurumunun katılımıyla 13 Nisan 2016 tarihinde başladı.

 Lig usulü olarak yapılan turnuva 12 Mayıs 2016 tarihinde yapılan karşılaşma ile sona erdi.

5 hafta süren turnuva sonucunda Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu 10 puan ile turnuva birincisi oldu” diye konuştu. 

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ile 3 yıldan fazla bir süre birlikte çalıştığını da belirten Çimen, “Turnuva karşılaşmalarında hükümlülerin centilmenlik adına yaptıkları tutum ve davranışların, turnuvaya adını verdiğimiz Şehit Cumhuriyet Savcımızın nezaketi, zarafeti ve kibarlığı ile örtüştüğünü görmekten son derece bahtiyarız. Bu vesile ile Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz rahmet ve minnetle anıyorum, ruhları şad olsun" dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ise konuşmasında, ülkeyi kuşatmış tüm ihanet odaklarına karşı mücadele eden tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını da ifade ederek, "Biz bugün burada belki küçük fakat içerdiği anlamı büyük olan birliktelik yaşıyoruz. Şehit Savcımızın adını vererek açtığımız bu sahada, şehit Savcımız adına düzenlediğimiz bu turnuvaya iştirak eden ceza infaz kurumlarının idarecisinden memuruna, katılan tüm mahkûm sporculara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da daha geniş katılımlarla bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz." dedi.
Konuşmaların ardından törene katılamayan davetlilerin ve Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz’ın mesajı okundu. Baba Hakkı Kiraz’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Bu törene katılan herkesi en samimi duygularla selamlıyorum. İstanbul’da olduğum için aranızda bulunamıyorum. Sizin bu samimi ve candan davranışlarınız ve Adalet Teşkilatının şehidimizi sahiplenmesi beni ziyadesiyle gururlandırıyor. İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum." Ödül töreni, Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu Mehter Takımının Gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Turnuva birincisi Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu takımı ile ikinci olan Ceyhan Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında dostluk maçı oynandı. Maçın devre arasında ise halk oyunları gösterileri sunuldu. Törenin sonunda takımlara ödülleri protokol mensupları tarafından verildi.



Turnuva Şampiyonu Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumu futbol takımının şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Vali Kerem Al verdi.

Düzenlenen turnuvanın güzel bir kadirşinaslık örneği olduğunu belirten Vali Al, “Rahmetli Savcımız Mehmet Selim Kiraz’ı rahmetle anıyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde, başta Cumhuriyet Başsavcımız olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar