20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Halk Eğitim Merkezi, kurs atölyesi gibi çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk Eğitim Merkezi, kurs atölyesi gibi çalışıyor
Abone ol
Osmaniye’nin Toprakkale ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara 7 yaşından 70 yaşına kadar kursiyerler katılıyor.

Osmaniye’nin Toprakkale ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurslara 7 yaşından 70 yaşına kadar kursiyerler katılıyor.

Toprakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü  İbrahim Kızıl, mevcut kurslara yenilerini ekleyerek, her geçen gün kursiyer sayılarını artırarak vatandaşlara hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Toprakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Kızıl ile açılan kurslar konusunda görüşen gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bardak, ilçede nüfusun yarı sayısı kadar kursiyer bulunduğu bilgilerini aldı.

Toprakkale ilçesinde şu anda 68 usta öğretici ile, 3943 öğrencinin kurslara katıldığını belirten HEM Müdürü İbrahim Kızıl, kurslara katılanların 2219’unun erkek, 1729’unun ise kadınlardan oluştuğunu söyledi.



Toprakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde şu anda; Bilgisayar işletme, Zeka oyunları, Okçuluk, Havalı tabanca atıcılık, Bağlama,  Türk Halk oyunları, Galoş ve bone dikim, okuma-yazma, satranç, fön çekimi, mekikli dokuma, seramik, el sanatları gibi kursların devam ettiğini kaydedildi.

İŞARET DİLİ KURSU

Toprakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde işaret dili kursunun da açıldığını bildirildi.

İşaret dili kursunun 120 saat üzerinden açıldığını belirten HEM Müdürü Kızıl, işaret dili kursuna 20 kursiyerin katıldığını, kursta usta öğretici olarak Fatmagül Bahar’ın görev yaptığını söyledi.

Kursların tamamlanmasının ardından kursiyerlere kurs bitirme belgelerinin verildiğini de vurgulayan HEM Müdürü Kızıl, ihtiyaç duyulan her konuda yeterli öğrenci sayısına ulaşılması halinde yeni kurslar açmayı sürdürdüklerini belirtti.

Kursların bazılarının HEM hizmet binasındaki dersliklerde, bazılarının ile Açık ve kapalı cezaevindeki mahkumlara yönelik olarak devam etmekte olduğu kaydedildi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar