29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3602
EURO35.0199
ALTIN2325.6

Samsung Galaxy S10 serisi ön satışta!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsung Galaxy S10 serisi ön satışta!
Abone ol
ider e-ticaret platformu Hepsiburada, merakla beklenen Samsung Galaxy S10 serisi akıllı telefonları, ön sipariş imkânı ile müşterilerine sunuyor.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, merakla beklenen Samsung Galaxy S10 serisi akıllı telefonları, ön sipariş imkânı ile müşterilerine sunuyor. Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ telefonlar, Galaxy Buds kablosuz kulaklık hediyesi ve 600 TL hediye çeki fırsatıyla Hepsiburada müşterilerini bekliyor.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 35’ten fazla kategoride 20 milyonu aşkın ürün çeşidini avantajlı fiyat ve kampanyalarla müşterilerine ulaştırmaya devam ediyor. Hepsiburada, uzun saatler kullanım imkânı sunan pili, devrim yaratan kamerası ve sinematik kesintisiz ekranıyla farklılaşan Samsung Galaxy serisinin S10, S10e ve S10+ modellerinde ön sipariş imkânı sunuyor. Samsung Galaxy S10 akıllı telefonlar Hepsiburada’ya özel olarak Galaxy Buds kablosuz kulaklık hediyesi ve 600 TL hediye çeki fırsatıyla sunuluyor.

Alt limitsiz 600 TL Değerinde Hediye Çeki

15 Mart’a kadar Hepsiburada’dan Samsung Galaxy S10 (Samsung Türkiye Garantili) modellerinden bir alt limit olmaksızın sipariş veren müşteriler, 600 TL değerinde hediye çeki kazanıyor. Tek seferde kullanılabilen hediye çeki, altın alımı hariç bütün alışverişlerde geçerli. Kampanyaya göre 28 Şubat’a kadar alışveriş yapan müşterilerin hediye çekleri; 15 – 20 Mart arasında, 1 – 15 Mart tarihleri arasında alışveriş yapanların çekleri ise ; 30 Mart – 15 Nisan 2019 tarihleri arasında tanımlanacak.

Hediye çeki kazanan müşteriler 30 Nisan 2019 tarihine kadar çeklerini dilediği üründe kullanabilecek.

Galaxy Buds kulaklık hediyesiyle müziğin keyfini çıkarın

15 Mart tarihine kadar Galaxy S10 modellerinden birini sipariş veren Hepsiburada müşterileri Galaxy Buds kablosuz kulaklıklara da ücretsiz sahip oluyor. Kablosuz özelliği ile spor yaparken, trafikteyken, ofiste ya da okuldayken ister telefon görüşmeleri ister müzik dinlemek için benzersiz deneyim sunan kulaklıklar Hepsiburada kullanıcılarını bekliyor.

Yeni Galaxy S10e, S10, S10+ akıllı telefonlar

Görüntüdeki kesintileri gidermek için tamamne yeniden tasarlanan Samsung Galaxy S10’un ekranında çentik ya da dikkat dağıtıcı hiçbir öğe bulunmuyor. Arka yüzden ön yüze taşınan ve ekran içine gömülü Ultrasonik Parmak İzi Sensörü sayesinde telefona sadece sahibi erişebiliyor. 3 farklı modeli bulunan Galaxy S10, boyutlarıyla farklılaşıyor. Her bir model gözleri yormayan dinamik amoled ekrana sahip. Samsung’un bu devrim yaratan serisine ait muhteşem zoom olanakları sunan ultra geniş açılı çoklu kamera, hem günlük anları hem de panoramik manzaraları profesyonel bir fotoğrafçı kalitesinde ölümsüz kılmaya imkân sunuyor. Kablosuz güç paylaşımı sayesinde uyumlu cihazlar, kablo kullanmadan sadece Galaxy S10e, S10, S10+ telefonların üzerine yerleştirilerek şarj edilebiliyor.

Oyun tutkunlarına güzel haber

Galaxy S10 serisi oyun tutkunlarını da düşünüyor. Rekor kırmak için saatlerce ekran başında kalanlar için telefonunun aşırı ısınmasına karşı özel soğutma sistemiyle yapay zekâ tabanlı performans iyileştirmelerini devreye alıyor. Serinin 8GB’a kadar bellek ve 512GB’a kadar farklı depolama alanı seçenekleri bulunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar