28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Tekirdağ’da şimdiden bin sağlık çalışanı aşı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ’da şimdiden bin sağlık çalışanı aşı oldu
Abone ol
Ülke genelinde aşı çalışmaları devam ederken, Tekirdağ’da şimdiden bin sağlık çalışanı korona virüs aşısı oldu.

Ülke genelinde aşı çalışmaları devam ederken, Tekirdağ’da şimdiden bin sağlık çalışanı korona virüs aşısı oldu. Aşılanma ile ilgili konuşan İl Sağlık Müdürü Kalkan, Tekirdağ’da bin kişilik sağlık ordusu olduğunu ve 3-4 gün içerisinde aşı çalışmalarının tamamlanacağını kaydetti.

Çin merkezli Sinovac şirketinin ürettiği korona virüs aşısı CoronaVac’a acil kullanım onayı verilmesinin ardından bugün ülke genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da aşı çalışmaları başladı. Tekirdağ Şehir Hastanesindeki sağlık çalışanlarının aşı çalışması görüntülenirken, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan şu saate kadar bin sağlık çalışanının aşı olduğunu ifade etti.

“3-4 gün içerisinde inşallah tamamlanmış olacak”

Gazetecilere açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan, "Hayırlı olsun ülkemize, sağlık çalışanlarımıza. Sağlık Bakanlığımıza müteşekkiriz tüm arkadaşlarımız büyük bir memnuniyet içerisinde aşılarını şu anda olmaktalar. Hiçbir problemimiz yok ilimizdeki özel, kamu ve üniversite dahil tüm sağlık çalışanlarımızın aşıları 3-4 gün içerisinde inşallah tamamlanmış olacak.

Programlarımız planlandığı gibi yürümekte arkadaşlarımız da büyük bir memnuniyet içerisinde aşılarını olmaktalar. İlimiz adına hiçbir noktamızda bir sıkıntımız yok. İlçe sağlık müdürlüklerimizde, sağlıklı hayat merkezlerimizde, tüm hastanelerimizde, 100’ün üzerindeki polikliniklerimizde görevli arkadaşlarımız aşı işlemlerinin başındalar. Tüm insanlığa bu covidden kurtuluş olmasını ümit ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de ülkemizde yeni normal hayatı hep birlikte karşılayalım istiyoruz” diye konuştu.

“15 bin civarında sağlık çalışanımız var”

Kalkan açıklamasının devamında, "Bizim, şöyle 15 bin civarında sağlık çalışanımız var. İlimizdeki bütün birimlerde, tüm sağlık çalışanlarımızın üzerinde yetecek aşılarımız geldi ve şu an itibariyle de oldukça ilgi duyulmakta aşılarımıza bu akşam itibariyle iyi bir sayıda aşılanmayı başarmış olacağız. Zannediyorum ki biz toplam 5 gün içerisinde biz bunları tamamlarız diye düşünüyorduk ama ilginin, süratin sahadaki problemsiz geçişin, aşılama işlemlerinin sürmesi sebebiyle de planlanandan çok daha erken tamamlayacağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar