28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3233
EURO35.0886
ALTIN2282.2

Okçulardan askerlere destek ve moral ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okçulardan askerlere destek ve moral ziyareti
Abone ol
Osmaniye'de Cebelibereket Geleneksek Okçuluk Spor Kulübü Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amaçlı, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundular.

Osmaniye'de CebelibereketGeleneksek Okçuluk Spor Kulübü Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere destek amaçlı, Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığına ziyarette bulundular.

Geleneksel okçuluk kıyafetleri giyen okçular, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki dernek binası önünde toplanarak,  buradan "Dünün akıncıları, bugünün komandoları Afrin için ele ele, hep birlikte sefere” pankartı eşliğinde, ellerinde Türk Bayraklarıyla Garnizon Komutanlığı'na kadar yürüdü.

Askeri yetkililer tarafından karşılanan okçular, Mehmetçiklerle sohbet ederek moral verdi.

Cebelibereket Geleneksek Okçuluk Spor Kulübü Derneği yöneticileri, etkinliklerine destek veren Adana, Elazığ ve Kahramanmaraş okçuluk dernekleri üyelerine teşekkür etti.



Günün akıcılarını temsilen bugünün komandolarıyla buluştuklarını, moral verdiklerini belirten Dernek yöneticileri, "Akıncılar nasıl zamanında ileri saflarda savaşların kazanılmasında büyük rol oynamışsa günümüzün komandoları da aynı şekilde akıncı misali ileri saflarda savaşmaktadırlar ve Türk milletinin bekası için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bizlerde onlara moral desteği olmak, dünün akıncıları bugünün komandolarısınız demek için arkadaşlarımızla bu etkinliği düzenledik.

Etkinliğimize destek veren çevre illerimizdeki okçuluk okulu ve derneklerine teşekkür ediyoruz." dediler. 
Kayı Geleneksel Okçuluk ve Spor Kulübü Üyesi Mehmet Çetinkaya ise çevre il ilçe okçuluk okulu ve dernekleriyle etkinliğe destek verdiklerini belirtti.

Garnizon ve Jandarma Komutanlığına ziyaretlerde bulunduklarını dile getiren Çetinkaya, "Ülkemiz içerisinden geçtiği bu önemli süreçte tarihte olduğu gibi Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da Malatya’da olduğu gibi bugünde Mehmetçiğimizin moralini yüksek tutmak için buraya geldik." diye konuştu. 

Elbistan Aplik Okulu ve Okçuluk Kulübü Derneği Başkanı Halil Kozanoğlu da asker olarak doğduğunu asker olarak ölmek istediğini ifade etti.

Kozanoğluşöyle dedi: "Bu tuh bizim içimizde var. Bu ruh milletimizin içerisinde var. Bu millet diriliyor tekrar dirilişe geçti"
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar