19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5841
EURO34.7806
ALTIN2491.7

Muhtar Elif Tatar’a ‘Yılın annesi’ plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtar Elif Tatar’a ‘Yılın annesi’ plaketi
Abone ol
OSMANİYE Kadın Platformu Derneği tarafından, okuma yazma öğrendikten sonra muhtar adayı olup seçimleri kazanan Yaverpaşa Mahalle Muhtarı Elif Tatar’a ‘Yılın annesi’ plaketi verildi.
OSMANİYE Kadın Platformu Derneği tarafından, okuma yazma öğrendikten sonra muhtar adayı olup seçimleri kazanan Yaverpaşa Mahalle Muhtarı Elif Tatar’a ‘Yılın annesi’ plaketi verildi.


Dernek tarafından Anneler günü münasebetiyle yemekli toplantı düzenlendi. Şelale restoranda ki programa Yaverpaşa Mahallesi Muhtarı Elif Tatar ve yaklaşık 30 mahalle sakini bayan katıldı.


Bütün annelerin, anne adaylarının ve gönüllülerinin Anneler gününü kutlayan Kadın Platformu Derneği Başkanı Avukat Dilem Aksoy, “Bu ülkede yaşayan Türk kadınlarının çok başarı hikayeleri vardır. Bu hikayelerin hepsine elbette ki ulaşmamız imkansız. Biz bugün bu hikâyelerden sadece bir tanesini dillendireceğiz. Yaklaşık 5 ay kadar önce Yaverpaşa Mahallesinde Figen Alhan ilköğretim okulu ile bir çalışma düzenledik. Bu esnada Yaverpaşa Mahallesi kadınları ile tanıştık ve biz onları çok sevdik, onlarında bizi sevdiğini düşünüyoruz. Çok ciddi çalışmalarımız olacak kendileriyle. Ayrıca yerel seçimlerde muhtarlarını seçti mahalle sakinleri. Muhtarları bir kadın ve bu bizim için çok kıymetli. Nedeni ise hikayesidir. Muhtarımız Elif Tatar, bundan iki üç yıl önce okul müdürüne giderek okuma yama bilmediğini ve öğrenmek istediğini söyler. Müdür öğrenme isteğinden dolayı Elif hanımı çok hoş karşılar ve nedenini sorar. Muhtar hanımda derki, önümüzdeki yerel seçimlerde muhtar olacağım’ der. Okul Müdürü buna yarı inanır yarı inanmaz ama yürekten destekler ve kursa alır. Ve sonunda muhtarımız Elif Hanım okuma yazma öğrenir sertifikasını alıp yerel seçimlerde aday olup muhtarlığı kazanır. Bu bizim için çok kıymetli. Ben dernek üyelerimle beraber bu durumu değerlendirdiğimizde mutlaka bu azim ve başarı öykülerinin diğer insanlarca da desteklenmesi takdir edilmesi gerekmektedir.  Bu konuda da yine örnek olacağımızı düşünüyor ve umuyorum.” Dedi.


Konuşmaların ardından Avukat Dilem Aksoy, başarı öyküsünden dolayı Muhtar Elif Tatar’a yılın annesi plaketi verip, bir buket çiçek vererek tebrik etti. Muhtar Tatar ise tüm annelerin anneler gününü kutlayarak, kendilerini bu anlamlı günde davet eden Kadın Platformu Derneği üyelerine teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar