19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5969
EURO34.8125
ALTIN2488.9

Milletvekili Kaya’dan, “Engelliler günü” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili Kaya’dan, “Engelliler günü” mesajı
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Osmaniye milletvekili Kaya mesajında şu görüşlere yer verdi:  “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün, ülkemiz  ve dünyadaki  tüm engelli , özel kardeşlerimiz  için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Hayatımızın her alanında ve aşamasında bir takım engeller ile karşılaşmaktayız. Engelleri aşmak bir azim, inanç meselesidir. Başarının  özü başarmaya inanmaktır. Her alanda üstün başarılarıyla bizleri gururlandıran, azim ve kararlılıklarıyla hepimize ilham kaynağı olan engelli, özel  kardeşlerimiz azim ve inanca en güzel örnektir.

Gündelik hayatımızda  sporda, sanatta, edebiyatta, siyasette, eğitimde, sivil toplumda, iş dünyasında; tüm zorluklara rağmen, özel kardeşlerimizin sergiledikleri mücadele, gurur vericidir.

Engelli vatandaşlarımız bizim bir parçamızdır. Engelli kardeşlerimize hassas davranıp yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmalıyız. Sosyal devlet anlayışımızın gereği engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye önem göstermekteyiz.  Sadece özel kardeşlerimizin değil ailelerinin de geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için çözümler üretip,  ailelerin  önlerindeki hukuki, sosyal ve fiziki engelleri kaldırmaya devam etmekteyiz.

Hükümetimiz, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinde ulaşılabilirliğin ve kalitenin artırılması, engelli vatandaşlarımızın kamu ve özel sektörde istihdamının teşvik edilmesi, özel eğitime desteklerin artırılması hususlarında önemli adımlar atmıştır, atmaya da devam edecektir.

3 Aralık Dünya Engelliler Günün de  özel kardeşlerimize karşı  sorumlu, bilinçli ve duyarlı davranmak zorunda olduğumuzun altını bir kez daha çizmek istiyorum.

Tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını adeta kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye çağırıyor; kararlı duruşları, azim, inanç ve çabalarıyla hepimize örnek olan engelli kardeşlerimizi saygıyla  selamlıyorum.”dedi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar