19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5912
EURO34.8307
ALTIN2498.0

Mali Müşavirler Odası’ndan SGK’na ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mali Müşavirler Odası’ndan SGK’na ziyaret
Abone ol
Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, “Sosyal Güvenlik Kurumu artık her vatandaşımızı ilgilendiren en önemli kuruluşlarımızdandır”dedi.
Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, “Sosyal Güvenlik Kurumu artık her vatandaşımızı ilgilendiren en önemli kuruluşlarımızdandır”dedi.


12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası  nedeniyle  Osmaniye Serbest muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası  Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, Başkan yardımcısı Seydi Gülsoy, Disiplin Kurulu  Başkanı Ahmet Kara ve haksız rekabet kurulu başkanı Halil Mart ve SMMM Süleyman vatan dan oluşan bir heyet İl Müdürü Hami Yücer ile müdür yardımcıları İlyas Sarıköse, Mücahit  Çelik, Tahir Tekmen ve Hasan Özdemir inde bulunduğu Osmaniye SGK il müdürlüğü heyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


Ziyarette konuşan Osmaniye SMMO başkanı Mustafa Fettahlıoğlu, “Müdürümüzün nezdinde tüm Sosyal Güvenlik kurumunun haftasını Mali müşavirler camiası olarak kutluyoruz. 5510 sayılı yasanını kabulü ile Türkiye’de yaşayan her vatandaşın ilgilisi haline gelen Sosyal Güvenlik kurumunun hizmetlerinin bir paydaşı olarak, bu hizmetleri yapmaya asli görevimiz yanında bir kamu görevi olarak değerlendiriyoruz. Herkesin  Sosyal Güvenlik çatısında olacağı günlere doğru kurumumuz gelişmekte kaydetmektedir.”dedi.


İl Müdürü Hami Yücer ise, “Geçen yılki kutlama haftamızda yeni hizmet binamız yoktu. O zaman bu binanın tamamlanma müjdesini vermiştik. Bu yıl kutlamamızı yeni binamızda yapmaktan son derece mutluyuz. Osmaniye’de mükemmel bir Sosyal güvenlik hizmeti vermenin mücadelesini veriyoruz. Tek eksiğimiz kadro azlığıdır. Bunu da Osmaniye ilinin layık olduğu standarda kavuşturduğumuzda Osmaniye ili daha kaliteli hizmet alacaktır. Bu bağlamda bizi ziyarete gelen her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz Mali Müşavir arkadaşlarımızın nazik ziyaretlerine teşekkür ediyor, Oda başkanı nezdinde tüm mali müşavir arkadaşlarımızın ve çalışanlarına minnet duygularımızı iletiyoruz”dedi.


Mali Müşavirler odası heyeti daha sonra tüm servisleri ziyaret ederek çalışan memurların Sosyal Güvenlik haftalarını kutladılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar