29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3746
EURO34.9687
ALTIN2325.5

Limuzin görünümlü toros, gelin arabası oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Limuzin Osmaniye'de limuzin görünümlü toros, gelin arabası oldu ancak, trafikte gitmesine izin verilmeyince yüklendiği çekicide süslendi.

Osmaniye'de limuzin görünümlü toros, gelin arabası oldu ancak, trafikte gitmesine izin verilmeyince yüklendiği çekicide süslendi.

Gelin ve damadın bindiği otomobil çekici üzerinde şehir tutu yaptıktan sonra düğün salonuna gitti.

Damat Mami Emen, düğününde gelin arabası olarak kullanmak üzere arkadaşıyla birlikte 1978 model bir otomobili ikiye bölüp demir profille uzatarak limuzine çevirdi.



Düğün günü araç süslenmek üzere çiçekçi önüne götürüldüğünde, trafik ekipleri aracın bu şekilde karayollarında gitmesine izin veremeyeceklerini belirttiler.



Hayalini gerçekleştirmekte ısrarlı olan damat Mami Emen bu sefer aracı çekici üzerine yükletip, gelini o şekilde düğün salonuna götürdü. 

Emen, 3 bin 500 liraya satın aldıkları Renault 12 aracı, yapacağı düğünde, hayalindeki limuzini o tarihte uygun fiyata temin edemeyeceğini bunun üzerine limuzin yapmaya karar verdiklerini belirterek, "Baktık limuzinin kirası çok yüksek ve biz neden yapmayalım diye karar verdik. İsmini söyleyemesek de Limuziminimizi  kendimiz yaptık. Her şeyin bir güzelliği vardı, aracımızın trafikte gitmesine izin verilmedi. Gelin yerde her zaman gider ama Çekicinin üzerinde gitmenin bir çekiciliği olur en azından." dedi. 

Gelinin Eylem Emen'in araçtan haberinin olmadığını belirten Mami Emen, "Aracı görünce çok şaşırdı, halen şaşkın ve araca bindiği zaman o şaşkınlığını herhalde atacak." şeklinde konuştu.  

Damadın arkadaşı Sefa Kındır ise Türkiye'de bir ilke imza attıklarını belirterek, "Bugün sadece bir limuzin yaparak değil, aynı zamanda bir çekiciyi süslettik.

Daha önce bir çekiciyi süsletip düğün yapan olmamış, biz duymadık. Üç tane gelin arabamız oldu, bir tane normal aracımız, bir çekicimiz ve limuzinimiz var. Üç tane gelin aracıyla düğün yapan tek damat oldu arkadaşımız." diye konuştu. 



Çekici üzerindeki limuzin görünümlü araca binen gelin Eylem Emen ise "Çok güzel olmuş, benim haberim yoktu ve çok güzel bir sürpriz oldu. Değişik bir anı oldu bizim için." diye konuştu. 

Çevrede izleyen vatandaşlar ise bu ilginç görüntüyü cep telefonu kameralarıyla kaydettiler. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar