24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

İl Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Emniyet Müdürlüğü’nden Açıklama
Abone ol
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, gazetemizde yaptığımız; Osmaniye Verem savaş Derneği’nin boş binasında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, gazetemizde yaptığımız; Osmaniye Verem savaş Derneği’nin boş binasında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

T.C. Osmaniye Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü’nden 21.06.2013 tarihli yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Bazı basın ve yayın organlarında; “Verem Savaş Derneği’nin boş binasına hırsız girdi “ şeklinde haber yer almaktadır.

Kamuoyunu doğru bilgilendirme adına bahse konu olayla ilgili kayıtlarımızın yapılan tetkikinde;

08.02.2013 günü ilimiz merkezi Esenevler Mahallesi Hasan Çenet Caddesi üzerinde gayri faal olarak bulunan Yediocak Diyaliz Merkezi meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili  yapılan titiz çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren suça  sürüklenen ( 4 ) çocuk çalmış oldukları malzemelerle birlikte suçüstü görevlilerimiz tarafından yakalanmış, elde edilen malzemeler olayın müştekisine teslim edilmiştir.

Meydana gelen olayla ilgili ( 4 ) suça sürüklenen çocuk “ Resmi Kurumdan Hırsızlık” suçu şüphesiyle mevcutlu olarak sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakılmıştır.

Bahse konu habere konu olan hırsızlık olayının, 08.02.2013 tarihinde olduğu, yeni bir hırsızlık olayının olmadığı gibi yeni bir müracaatında bulunulmadığı kayıtlarımızın tetkikinden anlaşılmaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Not: İl Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan yazılı açıklamada, böyle bir olayın tarihi ve şüphelilerinden sözedilmektedir. Geçmiş tarihte yaşanan bu hırsızlık olayı bizim haberimizde de geçmekteydi.


Verem Savaş Derneği Başkanı M. Ünal Besen, yeni bir hırsızlık olayının daha yaşandığını olay yerinin fotoğrafını göstermek suretiyle fotoğraflı olarak beyan etmiş, ancak Emniyet Müdürlüğü’ne yeni ‘Hırsızlık olayı’ ile ilgili başvuruda bulunmadığını bizzat anlatmıştır. Kamuoyuna duyurulur.


Mustafa BARDAK
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar