20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Genel Başkan Kılavuz'dan, Suriyeli Türkmen ailelere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genel Başkan Kılavuz'dan, Suriyeli Türkmen ailelere ziyaret
Abone ol
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Osmaniye'deki Suriyeli Türkmen aileleri ziyaret etti.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Osmaniye'deki Suriyeli Türkmen aileleri ziyaret etti.

Halep'te yaşanan drama seyirci kalmayan ve başlatmış oldukları kampanyayla 40 tır dolusu yardım malzemesini, sıkıntı içerisindeki Türkmen ailelere teslim etmek için bölgeye gelen Olcay Kılavuz programın son gününde Osmaniye'yi de ziyaret etti.

Kent gişelerinde Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu ve büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Olcay Kılavuz, "Ülkücü Hareketin ve Ülkü Ocaklarının her zaman Türkmenlerin arkasında olduğunu susan dünyaya inat her zaman bu zulmün karşısında olacaklarını ifade etti.

Bu çilenin kabul edilemeyeceğini belirten Kılavuz, "Ülkücü Hareket için Kayseri neyse Türkmen Dağı da odur Ankara neyse Halep'te odur." diyerek sözlerine son verdi.

Türkmen aileler yapılan yardımların sadece bugün değil sürekli yapıldığını bu konuda Ülkü Ocaklarının kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ederek teşekkür ettiler.

Daha sonra Osmaniye Ülkü Ocaklarını ziyaret eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz, burada kendisini karşılayan teşkilat mensuplarıyla gündeme dair sohbet etti.



MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin memleketinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kılavuz, ülkede yaşanan üzücü olaylardan, dünya Türklüğü'nün ve İslam aleminin büyük bir sınavdan geçtiğini, ama bu sınavdan hakkın tarafını tutanların galip geleceğini ifade etti.

Üniversite ve lisede okuyan gençlere biran önce okullarınızı iyi dereceyle bitirip ülke yönetiminde söz sahibi olmalarını vurgulayan Kılavuz, ülke yönetiminin Türk Milliyetçileri tarafından olması gerektiğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar